Suksessen SOMA-helsedag kommer til Vestlandet

Bergen og Stavanger får Berit Nordstrand, Audun Myskja og Trine Berge på besøk – for å nevne noen!

 alt=

SOMA HELSEDAG: Rawfoodekspert Trine Berge, legene Audun Myskja og Berit Nordstrand samt forfatter Eva Fjeldstad er noen av foreleserne på SOMAs “superlørdag”. I fjor høst var det stinn brakke i Trondheim og Oslo, og nå tar teamet turen til Vestlandet. Få faglig påfyll og inspirasjon – og massevis av smaksprøver på det gamle “Hotell Norge” i Bergen (Radisson Blu Hotel Norge) og Clarion i Stavanger. Lørdag 6. februar i Bergen og lørdag 5. mars i Bergen.

BOR DU I  BERGEN ELLER STAVANGER?

DETTE ER ET ARRANGEMENT SOM KAN GI DEG ET
BREDT PÅFYLL FOR BEDRE HELSE, MED ULIKE INNFALLSVINKLER. 

Du møter suksessforfatter Berit Nordstrand , Raw-Food ekspert Trine Berge, den holistiske legen Audun Myskja – og flere andre. Det hele ledes av Thorun Ranes, friskvernsveileder og forfatter av kokeboken Søtt uten sukker – 111 oppskrifter med stevia.  

 

Foreleserne på SOMAs helsedag: Øverst faglig leder Lars Ranes, Eva Fjeldstad, Audun Myskja, Berit Nordstrand, John Opsahl og Trine Berge. Temaer for dagen er sunne fettsyrer, tilsetningsstofer i maten, rawfood, supermat, mat og fordøyelse, sannheten om fett og mat for kroppens cellefabrikker. 

Det hele starter kl. 10.00, og avsluttes ca. kl 17.00.

En deilig lunsj er inkludert. Hele pakken koster kr 620,- per person. Ikke vent for lenge – samtlige arrangementer i høst ble utsolgt.

Lille Måne har samarbeidet med SOMA i mange år, og kan trygt og helhjertet anbefale deres seminarer og arrangementer.

FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING – LES MER HER!