Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

| matiasbuestad | ,
Fristende lavkarbo – ukens oppskrift Vi vil gi dere nok en smakebit på hva du kan finne i Fristende lavkarbo! Her kan du lese mer om boken. Panna cotta med bærsaus Ingredienser: 2 porsjoner 3 dl kremfløte 1 ts vaniljepulver 1 ss sukrin 2 plater gelatin 100 g valgfrie bær 1–2 ss sukrin Fremgangsmetode Denne […]
| matiasbuestad | ,
Ukens oppskrift Nå er boken Fristende lavkarbo her med deilige sukkerfrie og lavkarbo alternativer til alt du måtte trenge av bakst! Dette er en smakebit på noe av det søte du kan vente deg fra denne lekre boken! Les mer om boken her. En kombinasjon av diskret smak av peanøtter i bunnen og sjokolade med […]
| matiasbuestad | ,
Boknyhet! På Lille Månes januarkampanje kan du skaffe deg de aller flotteste bøkene, til helt fantastiske priser! Dette er en av de vakreste bøkene vi noen gang har utgitt: Fristende lavkarbo – 106 oppskrifter uten mel og sukker – glutenfritt! Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til å lage. Boken […]
| matiasbuestad | ,
Lytte-tips For noen er juleferien en tid for å puste ut, mens andre går inn i en travel periode. Uansett hvem du er av disse, kan det være godt selskap i en lydbok på øret. Her har vi samlet tre forslag som alle kan ha godt av å ta med seg inn i julen. Kunsten […]
| matiasbuestad |
Ukens oppskrift Disse miniburgerne med guacamole smaker fantastisk!  Oppskriften er hentet fra boken Keto – lekende lett (se boken i vår nettbutikk) INGREDIENSER FOR 4 PORSJONER (12 BURGERE) TILBEREDNINGSTID: 20 MIN BURGERE: 400 g kjøttdeig av kylling eller kalkun 200 g kjøttdeig ½ ts salt 1 ss klaret smør GUACAMOLE: 3 store, modne avokado 1 løk, […]
| matiasbuestad |
Ukens oppskrift Ukens oppskrift er både lavkarbo, og gluten- og nøttefri. Den er hentet fra kokeboken Frøken Holm 1, som vi fortsatt har noen igjen av på lager og som fortsatt er på tilbud. Boken bestiller du her. Ingredienser: 3 store egg 2 dl kefir 1 dl vann 20 g Finesse 30 g havrefiber 10 […]
| matiasbuestad |
Nordisk Ernæringskonferanse 2023 Våre samarbeidspartnere i Kostreform arrangerer den Nordiske Ernæringskonferansen 2023 i Sandvika på Thon hotel Oslofjord. Konferansen vil foregår 21. januar kl. 09.30 – 17.00. VELKOMMEN! Dette er lenken til deres nettside hvor du kan kjøpe billetter: https://www.kostreform.no/nordisk-ernaeringskonferanse-2023/ Under kan du lese om de bekreftede foreleserne, og det er flere spennende foredragsholder det […]
| matiasbuestad |
Høst er lammesesong, og du kan nyte Norges beste og mest miljøvennlige kjøtt på mange ulike måter! Her kan du prøve deg på lammestek med rosmarin og kryddersmør. Oppskriften er hentet fra boken Lavkarbo for nybegynnere, det perfekte stedet å starte om du vil prøve lavkarbo. Sjekk ut boken her! Lammestek med rosmarin 4 porsjoner […]
Fett & Forstand Salget av Fett & Forstands favoritter har gått over all forventning! Vi visste at paret var fantastisk flinke til å dele på nett, og det har vist seg at de er vel så flinke som forfattere! Nå gjester de Norli Bokhuset i Tromsø, og vi håper så mange som mulig kommer innom […]
| matiasbuestad | ,
TEKST AV VÅR FORFATTER MARTINA JOHANSSON Når jeg snakker om lavkarbo, bruker jeg mye tid på å forklare ketose og ketoner. Det er nemlig hovedpoenget med å spise lavkarbo eller keto. Du kan oppnå mange helsefordeler med lavkarbo, men ikke i nærheten av så mange fordeler som du kan få om du legger om og […]