Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

| matiasbuestad |
Høstkonferansen 2022 Programmet for Høstkonferansen 2022 er nå på plass, og vi gleder oss veldig til å dele to spennende og lærerike dager med dere, 8. til 9. oktober! Her har vi samlet det du trenger av praktisk info om konferansen. Billetter Det er ulike billettyper for Høstkonferansen: dagsbillett lørdag, dagsbillett søndag og helgepasset som […]
| matiasbuestad |
Høstkonferansen 2022 Andreas Dønåsen er livsstilscoach og fysioterapeut. Han er også en fantastisk foreleser, og vil delta på Høstkonferansen 2022! Om Andreas og foredraget hans Synes du det kan bli mye informasjon om mat, helse og alt man skal forholde seg til for å gjøre de rette valgene? Andreas Dønåsen vil gi deg noen hjelpemidler. […]
| matiasbuestad |
Ukens oppskrift Også denne uken har vi hentet en oppskrift fra boken Frøken Holm 1, som vi fortsatt har noen eksemplarer av på lager, fortsatt på SALG! Denne oppskriften på italiensk lavkarbo-pizza er en lekker smakebit på hva du kan finne i Holms flotte kokebok. Oppskriften er både gluten-, melke- og nøttefri, og selvfølgelig lavkarbo. […]
| matiasbuestad | ,
Klima og kjøttglede Her deler vi Trond Ivar Qvales innlegg i KK, en reaksjon på Astrid Utne Norlands betraktning i «FOKUS» i KK 3.8.22 Trond Ivar Qvale Spesialist på grassforet Angus Astrid Utne Norland er opptatt av følelser rundt kjøttspising i Fokus, KK 3.8. Dessverre har hun som folk flest adoptert den misoppfatning at kjøttspising […]
| matiasbuestad |
Høstkonferansen 2022 Om offisielle ernæringsråd med Inge Lindseth Offisielle kostholdsråd har bestemte bruksområder, men det kommuniseres sjelden hvordan kostholdsrådene bør brukes, og ikke brukes. Hva er det vi ikke får vite?Inge Lindseth belyser i sitt foredrag hva bruksområdene og hensikten med kostholdsrådene er. Sikrer de “strenge kriteriene” for utarbeidelsen av kostholdsrådene gode nok råd?Inge Lindseth […]
| matiasbuestad |
Høstkonferansen 2022 Rørosmeieriet har gått fra å være en liten aktør til å bli en seriøs konkurrent og utfordrer til de store meieriene.  Rørosmeieriet har også gått fra å ha små ambisjoner, til å bli et av landbruks-Norges store suksesshistorier.  Når du får Rørossmør på frokostbuffeten eller på en restaurant, da er det som regel […]
| matiasbuestad |
Høstkonferansen 2022 “Slik ble Norge ostelandet” Hvordan ble Norge en av verdens fremste osteprodusenter?  Nå skal vi få høre om det norske osteeventyret! Camilla Sæbjørnsen har utdannelse fra Norges Miljø og Biovitenskapelige Universitet i Ås, og Norsk Akademi for Naturmedisin. Camilla har stor interesse for bærekraftig landbruk og kosthold, og jobber i dag for Norsk […]
| matiasbuestad | ,
Pågangen har allerede vært enorm med 1.200 forhåndsbestillinger av Fett & Forstands favoritter. Når boken nå er ute til salgs i bokhandlene har den gått rett inn på alle bestselgerlister! På topp hos Ark, Norli og Bokhandlerforeningen! Vi skjønte raskt at dette bokprosjektet ville engasjere mange lesere, og da forhåndsbestillingene begynte å renne inn, fikk […]
| matiasbuestad |
Ukens oppskrift Ukens oppskrift er på deilige ost- og hviløksbrød! Oppskriften er selvsagt lavkarbo, og i tillegg både gluten- og nøttefri. Den er hentet fra Frøken Holm 1. Oppskriften er hentet fra Frøken Holm 1, en flott kokebok med varierte oppskrifter, som alle er lavkarbo og tilpasset flere allergier. Boken er nå på salg hos […]
| thomas |
Høstonferansen 2022 Hva er det med nordmenn og kylling? Kylling er en av våre desidert mest spiste proteinkilder, og omtales ofte som “magert og sunt”. Men kyllingproduksjonen har de siste årene fått mye mediedekning, og en organisasjon som har gått i front er ANIMA. Kampanjeleder Niklas Fjeldberg vil fortelle den sterke historien om hvordan norsk […]