Pharma Nord, årets hovedsponsor

Høstkonferansen 2017 – møt utstillerne


Pharma Nord produserer og markedsfører kosttilskudd og forebyggende legemidler i over 45 land. Som en av Europas største produsenter utvikler de kosttilskudd, urteprodukter og farmasøytiske produkter basert på optimal bio-tilgjengelighet, sikkerhet og dokumentasjon.

Glenn Ole Lie, Fagansvarlig i Pharma Nord Norge, utdyper:  – Vi har stort fokus på dokumentasjon. Pharma Nord sin forskningsdatabase inneholder mer enn 9000 vitenskapelige studier, og vi har blant annet fått utført over 350 studier på våre egne produkter.

Hva betyr å møte publikum fra hele landet som er helsebevisste – direkte på en helg som dette? – Det betyr mye for oss å få den direkte kontakten med sluttbrukere, behandlere og leger, som deler vårt syn på verdien av forskningsbaserte produkter. Vi ser på Høstkonferansen som en unik arena til å få formidlet vårt budskap, og i tillegg få verdifull respons og dialog med våre kunder.


Er det noen produkter eller nyheter du vil trekke frem? – Vi lanserte i juni 3 nye produkter; D-vitamin(D-Pearls) med 40- og 80µg, i tillegg til en syrenøytral Bio-Vitamin-C 750mg nå registrert som kosttilskudd. Våre produkter kan fåes kjøpt i alle apotek, helsekost, Vita og i vår egen nettbutikk: www.pharmanord.no/produkter


Hvilke produkter kommer dere til å ta med, og kan dere allerede nå lokke med noen gode tilbud spesielt for Høstkonferansen? – Vi stiller med våre viktigste produkter, og selvsagt våre nyheter. Det vil bli nesten 50% på produktene.

Av eksempler kan følgende produkter nevnes: – Bio-Vitamin-C 750mg 150 stk for 150,- (veil 249)- D-Pearls 80µg 80stk for 100,- (veil 169)- Bio-Magnesium 150stk for 150,- (veil 249)- Bio-Qinon Q10 Gold 150stk for 450,- (veil 799)

Du finner Pharma Nord på stand begge dagene under Høstkonferansen. Vi sees i Sandvika 21.-22. okotober!

Billetter kan du bestille her (det er også mulig å kjøpe dagsbilletter begge dager) 

Du kan lese mer om det spennende programmet her: