• 0 Items - kr0
    • Ingen varer i handlekurven.

Peter Gøtzsche

  • Hjem
Laster Arrangementer

← Tilbake til Arrangementer

Peter Gøtzsche

Peter Gøtzsche

Hvorfor er legemidler den tredjehyppigste dødsårsaken, og hva kan vi selv gjøre for å unngå å dø på grunn av medikamenter?

Peter Götzsche er en dansk lege, vitenskapsmann og tidligere direktør for Nordic Cochrane Center ved Rigshospitalet i København i Danmark. Han er en av grunnleggerne av Cochrane Collaboration og forfatteren av en rekke systematiske kliniske forsøksanmeldelser utgitt av Cochrane Library. Han har utgitt en rekke bøker og er kjent fra tv på NRK der han utfordret legemiddelindustrien for å systematisk utelukke kliniske studier som ikke ga legemiddelprodusentene de resultatene de ønsket seg. Hvordan skal vi vite hva slags informasjon vi skal forholde oss til? Hvilke legemidler er de farligste? En stor andel av befolkningen inntar flere legemidler fast, hver dag – og flere jo eldre vi blir. Legene plikter å tilby og anbefale visse legemidler, som for eksempel statiner. Hvordan kan vi opplyste pasienter? Kanskje Høstkonferansen i år kan gi deg noen viktige svar. Foredraget avsluttes med en faglig diskusjon der også publikum inviteres til å delta.

 

+ Eksporter arrangementer

Cookies

Our website uses cookies for you to be able to use our services and for analytics. Thus, we can create a better service for you. We are obliged to inform you about this, and if this is okay, you can continue to use the website as normal. Read more