• 0 Items - kr 0
    • Ingen varer i handlekurven.

Vivian Veum

Laster Arrangementer

← Tilbake til Arrangementer

Vivian Veum

Vivian Veum er doktor er i medisin og kursholder om ernæring og helse. På Høstkonferansen 2022 vil hun holde dette innsiktsfulle foredraget:

«Statiner gir ikke bedre helse»

Mettet fett er mer uskyldig enn raske karbohydrater men har fått skylden for sukkerets skadevirkninger, grunnet mange misforståelser, bl.a om kroppens egenproduksjon av fettsyrer.

Det er kolesterol-undergrupper som avgjør din sykdomsrisiko!

Gode kolesterolverdier vitner om en velfungerende distribusjon, og er viktig for vitalitet, immunforsvar, kognitiv funksjon, forplantningsevne med mer. Dette er fordi kolesterol er livsnødvendig og inngår i svært mange prosesser i kroppen.

Sannsynligvis har vi akkurat de kolesterolverdiene som kroppen til enhver tid har behov for.

Du vil få bedre forståelse for hvilke faktorer som påvirker kolesterolverdier og hvilke faktorer som øker risiko for hjerte- og karsykdom.

Du vil også få bedre forståelse for hvordan prøvesvar bør tolkes. Dette er svært nyttig ved oppfølging av personer med dyslipidemi, metabolsk sykdom (særlig insulinresistens og diabetes), abdominal fedme, fettlever med mer.

Referanseverdiene er bare et gjennomsnitt av befolkningen og forteller ikke hva som er optimalt. Karakteristiske kliniske funn ved lav-karbo og ketogen kost er betydelig lavere triglyserider (TG) enn normalen, hvilket igjen påvirker lipoproteinenes sammensetning positivt og dermed også reduserer sykdomsrisiko.

  • Ingen resultater funnet.