Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Bli med på en helserevolusjon!

Bli med på en helserevolusjon!

Kjære kunde og medmennske,

Dette er ikke bare en matrevolusjon – det er en helserevolusjon. En ny forståelse av årsaken til sykdom. Det handler om at kanskje 90–95% av krefttilfeller skyldes miljø og livsstil. Derfor er dette noe vi alle kan gjøre noe med og forsøke å forebygge*. Et samfunn der kronisk sykdom tilhører sjeldenhetene, er faktisk mulig og oppnåelig. Og veien dit begynner ved at vi i dag, og hver dag tar et bevisst valg om å engasjere oss, lære, gjennomføre, inspirere og spre motivasjon sammen med viktig kunnskap.

Vi tror på at en helserevolusjon er mulig. Det er derfor Lille Måne i over 10 år har arrangert helse- og kostholdskonferanser som Høstkonferansen og bygget broer. For i debattene og diskusjonene om helse- og livsstil er det mange synspunkt. Vi må ikke tro at vi alltid vet alt. Vi må alle sammen være villige til å lytte!

Selv om ingen kan få 100 % korrekt kunnskap om alt, finnes det noe som faktisk virker: det å kjenne at man tar mer ansvar for egen kropp og egen helse**.

Vår filosofi er at vi er åpen for dialog – fordi vi er alle unike, med forskjellige behov og utgangspunkt og fordi vi alle deler muligheten og evnen til å forbedre oss selv – uansett hva de forskjellige utgangspunktene og behovene vi har er. Selv små forbedringer kan gjøre en stor forskjell.

I vår storstue – Thon Hotel Oslofjord – er forholdene lagt til rette: vi får en fantastisk service og mat skreddersydd for våre behov. Rimelig overnatting, gratis parkering, sentralt plassert i forhold til bussholdeplasser og ikke minst Sandvika Stasjon.

Bli med oss på årets Høstkonferanse! Du vil møte hyggelige mennesker fra hele landet og fra utlandet, få anledning til å stille spørsmål til foredragsholderne og få servert kjempegod mat. Vårt program i år er ambisiøst og vi har lagt lista litt høyere enn tidligere år.

Hva får du igjen for å delta på Høstkonferansen? Du får kunnskap og mulighet til å inspirere andre til å leve et helhetlig og mer meningsfylt liv. Du får mer kunnskap om hva som gavner din egen helse og ditt velvære. Du får råd om hvordan du kan se faresignaler, hos deg – din familie og dine venner.

Vår oppfordring og anbefaling er klar:

Kom på på Høstkonferansen 2019 – Norges møteplass for helsepionerer!

SANDVIKA 19.–20. oktober på Thon Hotel Oslofjord

Helgebilletten som inkluderer to helselunsjer koster bare 1695,–, eller faktisk bare 1195,– med rabattkoden HELSEREVOLUSJON som bare varer til og med søndag 6. oktober – skynd deg å få 500kr i rabatt

For overnatting, ta kontakt med hotellet direkte 67 55 66 00 – oppgi Høstkonferansen som kode for å få rabattert pris (995,–) for et værelse. Hotellet har meget god mat, og vi kan trygt anbefale overnatting!

Spennende forelesninger

Vi har et program som bringer en helt ny forståelse av årsaken til sykdom. Du kommer til å bli sjokkert, overrasket og, ikke minst, inspirert:

• Hør en av våre fremste pionerer, Dag Viljen Poleszinsky, PhD, snakke om hva vi kan lære om historien med foredraget: keto fra et historisk perspektiv!

• Hør den sprudlende Melissa Thelwall Bjargo fortelle om CBD med foredraget Cannabis gjennom 2 millioner år!

• Hør den unge og fremadstormende Martina Johannson, ingeniøren og biohackeren som tester ut det meste på grundige måter og utvikler sitt eget helseopplegg!

• Hør den anerkjente dosenten og kirurgen Ralf Sundberg som forklarer om den nye forståelsen av årsaken til sykdom som ennå ikke en gang de fleste leger har fått med seg!

• Hør to forelesere med skikkelig pondus om temaet kreft, Terje Toftenes og Karin Hvoslef deler sine opplevelser med og hva de gjorde selv i sitt møte med den skumle og mystiske folkesykdommen!

• Hør den energiske Bente Josefsen fortelle om hva man kan gjøre for å slippe unna den avhengighetsskapende og snikende faren ved en av verdens mest utbredte og destruktive næringsstoffer!

• Hør den lynskarpe lektoren Marit Kolby Zinöcker fra den akkrediterte helseskolen Bjørknes høyskole fortelle om hva noen av de mest «vanlige» matvarene vi spiser faktiske er totalt uvanlige for kroppen og hva denne ultraprosesserte maten faktisk gjør med oss!

• Hør den engasjerte Oddveig Myhre fortelle om forskjellene mellom kvinners og menns helse i forhold til kosthold.

• Hør våre interessante sponsorer, Linda Rahbek og Jarmo Hörkkö fra EU biotek og PharmaNord fortelle om det de holder på med og det de brenner for!

• Møt mange andre helsepionerer og spis en fantastisk god, næringsrik og naturlig lunsj sammen med dem!

• Avslutt en inspirerende helg med en avslappende demonstrasjon av helsebringende pusteøvelser, ledet av Lege Jonas Sommer og yoga/meditasjonslærer Nanna Emilie Andersen!

Bli med på dette fantastiske arrangementet!

Velkommen skal du være,

Jan Mesicek
Forlegger

SANDVIKA 19.–20. oktober på Thon Hotel Oslofjord


Helgebilletten som inkluderer to helselunsjer koster bare 1695,–, eller faktisk bare 1195,– med rabattkoden HELSEREVOLUSJON som bare varer til og med søndag 6. oktober – skynd deg å få 500kr i rabatt

For overnatting, ta kontakt med hotellet direkte 67 55 66 00 – oppgi Høstkonferansen som kode for å få rabattert pris (995,–) for et værelse. Hotellet har meget god mat, og vi kan trygt anbefale overnatting!