Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Boklansering: Robotene kommer – vil du ligge foran, eller ligge bakpå?

Robotene kommer

– vil du ligge foran, eller ligge bakpå?

Med funksjonell hjernetrening kan du ligge et hode foran og lære deg nye ferdigheter lynraskt og på boklansering 30. oktober kommer hjernetrener og forfatter Frank Wedde til å forklare deg hvordan.

LIGG ET HODE FORAN MED FUNKSJONELL HJERNETRENING
Vi vet at samfunnsendringen nå går lynraskt. Så raskt at vi ikke får med oss alt som skjer. 30-40 prosent av dagens jobber kan bli automatisert i løpet av noen få tiår, kanskje raskere.

Hvem ville på 80-tallet trodd at alt billettsalg til trikk, bus, tog, bane og fly ble gjort på telefonen? Og at hele reiseruten din ville ligge der, billetten, hotellbekreftelsen og alt?

Hvem ville på 90-tallet trodd at du ville gå inn i butikken som kunde, men ut som kassadame?

Hvem ville trodd på 00-tallet at komplisert kirurgi vil bli utført av roboter, at tog og trikk ble kjørt uten fører, osv.?

FORANDRINGENE ER HER OG DET SKJER RASKERE.

Vil du være med på fremtidslaget, må du kunne omstille deg raskt.

For å kunne omstille deg raskt, må du lære nye ferdigheter hurtig.

Dette er budskapet i boken LIGG ET HODE FORAN MED FUNKSJONELL HJERNETRENING – 16 ferdigheter du trenger for å lykkes før robotene av kommer.

Boken er skrevet av Frank Wedde, gründer av det digitale hjernetreningssenteret Memolife.com, som har viet hele sitt liv å forske på hjernen og dine uante potensialer.

PÅ TIRSDAG 30. OKTOBER,
får du anledning til å møte forfatteren FRANK WEDDE i samtale og debatt med «futuristen» Lars Rinnan på MESH i Tordenskiolds gate 3, i Oslo.

Dørene åpnes kl. 16.00

Påmelding/Bloggere/Presseintervjuer: Ta kontakt med Jan Mesicek:

forlegger@zhlnffyoh7.wpdns.site  |  93009922
[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» av_uid=’av-8ksl35′]

[av_textblock size=» font_color=» color=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» av_uid=’av-757l8h’ admin_preview_bg=»]

PRAKTISK INFORMASJON

Pris: Gratis
Tid: 16.00-19.00
Dato: 30. oktober 2018
Sted: MESH, Tordenskiolds gate 3, Oslo