Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Høstkonferansen 2022 – Dennis Asbjørnsen

Høstkonferansen 2022

Vil du bli kjent med Dennis som har en av Norges flotteste kjøkkenhager? Dennis Asbjørnsen har skrevet en skikkelig bestselger, Spiselig hage, og kontoen hans på Instagram har nesten 70.000 følgere! Har du også en drøm om å dyrke egne grønnsaker, urter eller planter? Du trenger ikke en hel hage, men kan komme langt med en liten hageflekk, et kjøkkenvindu eller en kjøkkenbenk! Dennis viser deg mange kreative og enkle løsninger! Det er en fantastisk følelse å dyrke noe selv, og noe som alle kan få til. På Høstkonferansen viser Dennis deg hvordan, han er en sjarmerende og entusiastisk foredragsholder – bli med på Høstkonferansen 2022!

Om Dennis Asbjørnsen @spiselighage

Dennis har inspirert tusenvis av nordmenn til å starte deres egen kjøkkenhage og hjulpet dem til å lykkes med det de dyrker! Dette har han klart gjennom sin populære Instagramkonto @spiselighage, og bestselgeren “Spiselig hage.” Her har han delt fra sin egen hage, og lært bort metoder og tips for å dyrke enkelt, billig og bærekraftig.

 Lørdag 8. oktober: «Min kjøkkenhage – slik kan du dyrke din egen mat!»

Hvordan kan du utnytte plassen du har til disposisjon best mulig?
Hva kan du dyrke i kjøkkenhagen din, på balkongen eller i kjøkkenvinduet?

I foredraget hans vil Dennis Asbjørnsen fortelle deg om sin kjøkkenhage og hvordan du kan skape din egen! Vi vil få høre om metoder og tips for å dyrke enkelt, billig og bærekraftig. Det du dyrker kan ikke bare gi deg mat og vakre blomster, men også bidra til mangfold i naturen og et bedre klima. Det kan hjelpe insektene som økosystemet vårt er avhengig av og forsyne deg med friske og naturlige råvarer til matlagingen din.

Dennis er en svært sjarmerende foredragsholder, og tross sin unge alder er han allerede en erfaren og dyktig formidler.

Tema for Høstkonferansen på lørdag er «Sunn matglede» – der mat&helse, mat&nytelse og mat&bærekraft møtes. Dennis er en av lørdagens forelesere som vil være innom alle disse tre punktene. Lørdag på Høstkonferansen vil handle om helsefremmende, livsberikende og bærekraftig mat.

BESTILL BILLETT – LES MER:
https://www.kostholdsmessen.no/forelesere-og-temaer

Velkommen til Sandvika i oktober!

Høstkonferansen 2022, mat