Et immunforsvar for fremtiden

Det er vanskelig å vite hva fremtiden bringer. Men oppi all usikkerheten er det en ting vi vet helt sikkert: uansett hva som skjer, vil et velfungerende immunforsvar hjelpe deg med å opprettholde god helse, god livskvalitet og, som konsekvens, få flere gode leveår.

Menneskekroppen er en kompleks organisme som påvirkes av hva vi putter i oss, hva vi omgir oss med og hvordan vi har det med oss selv. På Høstkonferansen 2020 i Sandvika, 17.-18. oktober pakker et bredt spekter av nye og kjente forelesere ut kompleksiteten på en enkel måte som alle kan forstå.

Du får høre foredrag om periodisk faste, fordelene ved animalsk mat, supplement til helsevesenet, hvordan mat og følelser henger sammen og hvordan alt dette (og mer til) påvirker immunforsvaret ditt.

I en tid der vi kan stole mindre på de tradisjonelle mediene er det desto viktigere å hente inn informasjon selv. Etter karantene, maskebruk og sosial avstand får du endelig muligheten til å møte og lære av varierte forelesere, forskere, leger og kostholdsrådgivere – og ikke minst møte andre som er interessert i ta ansvar for egen helse.

KJØP BILLETT TIL HØSTKONFERANSEN 2020!