Et sikkert vårtegn: Kostholdskonferansen i Larvik

Nærmer seg med stormskritt – møt Fedon Lindberg, Jens Veiersted og mange flere!

Et sikkert vårtegn: Kostholdskonferansen i Larvik

LARVIK SAMLER HELE LANDET: Ifjor samlet Kostreform Vestfold over 500 personer til det som trolig er Nordens største kostholdskonferanse, og i år ser de mulighetene for å gjenta suksessen. Årets største trekkplaster er Fedon Lindberg, en foreleser som er kjent for å presentere håndterbare, oppnåelige løsninger for alle som ønsker å endre livsstil og kosthold. 27. februar går Kostholdskonferansen Larvik av stabelen, i byens storstue: Bølgen kulturhus.

 

EN AV DE MEST ENGASJERENDE foreleserne i Norge innen kostholdsspørsmål er utvilsomt Jens Veiersted og Fedon Lindberg. Veiersted er ernæringsterapeut og falig leder ved Tunsberg Medisinske Skole (TMS) og  har i år prioritert å komme nettopp til Kostreforms Vestfolds konferanse i Larvik sammen med blant annet Fedon Lindberg. 

– Larvikkonferansen var ifjor en fantastisk opplevelse, sier forlagssjef Jan Mesicek i Lille Måne som hadde med seg den svenske suksessforfatteren og legen Annika Dahlqvist. – Jeg har aldri sett så mange kunnskapssøkende, hyggelige og positive mennesker samlet på et sted på lang, lang tid, sier han.

ANNIKA DAHLQVSIT startet hele interessen for lavkarbokosthold i Sverige for over ti år siden, og synes det var en kjempehyggelig konferanse. – Ja, dette ga mersmak, forteller hun.

Jens Veiersted på Høstkonferansen i Sandvika ifjor – foto: Jan Mesicek

På årets program står foruten Jens Veiersted (bildet) og Fedon Lindberg, fermenteringsekspert Gry Hammer, forfatter Niels Christian Geelmuyden og kokk Ingrid Lone – alle med ulike presentasjoner og  budskap i forhold til de temaene som angår oss mange: fordøyelse, kosthold, bedre mat, sannheten om maten og ikke minst vektreuksjon.

LES MER HER – OG SIKRE DEG EN BILLETT I DAG.

De siste to årene er Kostholdskonferansen i Larvik ikke bare blitt utsolgt, men har måttet operere med ventelister!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar