Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Stoffskiftedagen – 25. januar (Sandvika)

januar 25 @ 10:00 - 16:00

- kr725
tunmed.no viser Stoffskiftedagen for deg som ikke kan komme til Sandvika!

Stoffskiftedagen i Sandvika – et fritt arrangement uten bindinger!

Vi ser helheten i mennesket: livsstil, kosthold, tilskudd og medisiner – Stoffskiftedagen 2020 løftes frem av noen av våre fremste eksperter i Skandinavia

Vil du ha et stoffskifte i balanse og en hverdag uten betennelser?

Velkommen til en ny temadag i Sandvika for alle som vil ha et optimalt stoffskifte – Stoffskiftedagen!

På Stoffskiftedagen får du kunnskap og inspirasjon til å gjøre noe med det! Lær om medisiner og tilskudd, kosthold, betennelsesfri livsstil og avspenning fra flotte forelesere. I tillegg får du med goodiebag og en næringsrik lunsj. Vil du sikre deg plass? Bestill nå!

Vi har fantastiske forelesere i år som alle jobber under samme motto: Vi skal se hele mennesket!

Lege Stig Bruset vil gjerne lære bort hvordan du får til et best mulig samarbeid med fastlegen. Hva kan fastlegene om stoffskiftet? Hvorfor har ikke denne sykdommen fått mer oppmerksomhet og ressurser, når den rammer nesten 250 000 i Norge?

Stig Bruset driver et helsesenter på Lier utenfor Oslo, og er en inspirerende foreleser som klarer å kommunisere med hele salen. Han vil ta det grunnleggende om stoffskiftet, det du må vite, blodprøver, medisiner, alternativer, kombinasjonsbehandling.

Professor og kreftforsker Mikael Björnstedt setter fokus på hvilke tilskudd som kan utgjøre en stor forskjell for hvordan du har det med din skjoldkjertel. Han har forsket spesielt på selen, i foredraget vil han snakke om de vitaminene, mineralene og tilskuddene som er særlig viktig for å hindre betennelsestilstander i kroppen og for å ha et stoffskifte i balanse. Vi er veldig stolte over å kunne invitere ham til oss.

Karin Hvoslef, ernæringsrådgiver, setter ting i perspektiv og bringer deg råd i hverdagen for hvordan du kan ha det bedre med deg selv. Hvilke strategier kan man bruke for å bli god venn med seg selv? Når man sliter med stoffskiftet, blir man ofte forvirret og sliten. Så hva kan man gjøre? Karin har forelest på flere arrangementer i regi av Lille Måne, jobber deltid for forlaget og var med på «Stoffskifteuken» i fjor. Hun gir gode, håndfaste råd med et stort hjerte.

Oddveig Myhre er utdannet naturmedisinsk lege (N.M.D.) i USA, og praktiserer i Norge som naturterapeut (vi har ikke betegnelsen naturmedisinsk lege i Norge, på samme måte som i USA og Canada). Hun praktiserer i Skien, og har mange stoffskiftepasienter. Hun ser på hvilke faktorer du kan gjøre noe med, som påvirker stoffskiftet. Oddveig er like inspirerende og motiverende hver gang!

Stoffskiftedagen 25. januar - du sikrer deg plass her.

Det kommer folk fra hele landet til Stoffskiftedagen i Sandvika. Det kommer deltakere som har hatt stoffskiftesykdom i mange år, noen har nettopp fått sykdommen eller er i faresonen, og noen kommer støttende for bedre å kunne hjelpe sine kjære. Alle er velkommen! Leger, terapeuter, behandlere og personer som i sitt yrke kan ha nytte av denne kunnskapen, er spesielt velkommen. Kanskje du skal tipse din fastlege?

Stoffskiftedagen 25. januar i Sandvika:

  • Hvordan kan jeg fikse stoffskiftet mitt og få mer energi i hverdagen?
  • Hvorfor bør jeg snakke pent med meg selv?
  • Hvordan kan jeg få en sunn og velfungerende kropp ved å dempe betennelser!
  • Hvilket kosthold og tilskudd passer for meg?
  • Hva kan jeg gjøre for å lære å slappe av?

Dette er noen av spørsmålene vi vil forsøke å gi svar på – LØRDAG 25. januar 2020 i Sandvika, på Thon Hotell Oslofjord. Rimelige priser ved overnatting, kode Lille Måne. Kontakt hotellet direkte, tlf. 67 55 66 00.

25. JANUAR 2020 I SANDVIKA
fra kl 10.00–16.00
Dørene åpnes fra kl. 09.00
Kan du ikke sier du? Du kan følge konferansen hjemme, med full tilgang i tre måneder i topp HD kvalitet.
Samarbeidspartner: Tunsberg Medisinske Skole (TMS) – klikk her!

Gratis parkering ved informasjon om at dere skal på Lille Måne konferanse (gis i resepsjonen). Deilig næringsrik lunsj inkludert, også uten gluten og melkeprodukter.

Forlaget Lille Månes forlagssjef fikk selv problemer med stoffskiftet før han fylte 40. Han måtte igjennom mange runder med fastlege og andre, men var heldig til slutt og fikk god hjelp av privatlege. Likevel ble han rystet. Hvorfor skal stoffskiftepasienter ha det så vanskelig? Dette ga initiativ til «Stoffskiftedagen» der forlaget sammen med forelesere reiste landet rundt for å gi informasjon, råd og ulike perspektiver på stoffskiftet. Arrangementet er helt frittstående og har ingen bindinger til legemiddelindustrien, faramsøytiske industri eller organisasjoner.

FOREDRAGSHOLDERE
Stig Bruset, fastlege ved Regnbuen legesenter, Lier
Oddveig Myhre, naturmedisinsk behandler (N.M.D.)
Martina Johansson, forsker med spesialområde betennelsestilstander og hormonell ubalanse
Karin Hvoslef, kostholdsveileder
Mikael Björnstedt, professor og kreftforsker, særlig ekspertise på rollen til vitaminer og mineralers rolle i forbindelse med stoffskiftet

Kr 720,- inkl. lunsj etter før 20.10
Kr 845,- ved bestilling etter 21.10

Rom på hotellet: 895 for enkeltrom og 1090 for dobbeltrom – oppgi kode Lille Måne og bestill direkte til hotellet, tlf. 67 55 66 00.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detaljer

Dato:
januar 25
Tid
10:00 - 16:00
Kostnad:
kr725
Hendelse Kategorier:
, ,
Hendelse Tags:
, , ,

Arrangør

Forlaget Lille Måne

Sted

Thon Hotell Oslofjord
Sandviksveien 184
Sandvika,1337Norge
+ Google Map