oktober 8

HØSTKONFERANSEN 2022 – 8.-9. oktober i Sandvika

Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Om seminaret

Sandviksveien 184
Sandvika, 1337 Norge
oktober 8, 2022
07:00 - 16:30
VI ØNSKER VELKOMMEN TIL HØSTKONFERANSEN 8.-9. OKTOBER I SANDVIKA – VELKOMMEN!

På Lille Månes Høstkonferanse blir du kjent med det nyeste som skjer innen mat og ernæring. Høstkonferansen er en arena for stemmer som utfordrer det etablerte – enten det er i forhold til hva som produseres av mat eller hvordan medisinsk forskning utføres (og ikke utføres).

I år får du se litt av det nyskapende som skjer i norsk matproduksjon: Noen av Norges fremste og mest spennende gründere vil vise deg bredden i det som finnes innen mat, helse, innovasjon, nytelse og bærekraft.

Årets hovedgjest er professor Peter Gøtszhe, som vil snakke om hvordan og hvilke legemidler som forårsaker skade og i verste fall død, men fremstår som ufarlige.

Blant de mange dyktige foreleserne som kommer finner du også navn som dr. Vivian Veum, Terje Toftenes, Bianca Olsson, og mange, mange flere.

BESTILL BILLETT NÅ (nederest på siden) – kr 1.995,- inkl. lunsj begge dager. 

Du kan også strømme årets konferanse hos Tunsberg Medisinske Skole.

TRYKK HER FOR ALT AV PRAKTISK INFO.

00 Days
00 Hours
00 Mins
00 Secs
Vi har gleden av å presentere årets program:
Lørdag 8. oktober

09:15 – 10:00:  Ola Hedstein – Gründer Rethink Food: “Et dysfunksjonelt Matsystem – skader folk, planet og økonomien»

10:00 – 10:20: Niklas Fjeldberg, kampanjeleder i ANIMA: ”Turbokyllingen – proppfull av helseplager”

10:20 – 10:40: Spørsmål & svar – Ola Hedstein og Niklas Fjeldberg

10:40 – 11:00: Pause 

11:00 – 11:20: Camilla Sæbjørnsen (Norsk Gardsost): “Slik ble Norge ostelandet”

11:20 – 11:45Trond Vilhelm Lund (Rørors meieriene): “Når de små utfordrer de store – hva skjer da?”

11:45 – 12:00: Pause

12:00 – 12:40Dennis Asbjørnsen @spiselighage: “Min kjøkkenhage – slik kan du dyrke din egen mat!”

12:40 – 14:00: Lunsj

14:00 – 14:30Sten FalkumHIMA Seafood: ”En ny tid for oppdrettsnæringen – fra klimaversting til fiskevelferd”

14:30 – 15:15Andreas Dønåsen, fysioterapeut
“Hvordan gjøre kostholdsvalg til livstilsvalg?”

15:15 – 15:30: Pause

15:30 – 16:00: Bianca Olsson, forfatter: ”Slik lykkes du med keto”

16:00 – 16:30: Bringebærlandet – historien om norsk musserende vin på champagnemetoden!

Kveldsarrangementer med Fett & Forstand

18.30 – 19.00: Bokbad med Fett og Forstand

19.00 – 21.00: Middag laget etter Fett & Forstands oppskrifter

 
Søndag 9. oktober

09:00: Dørene åpnes/Registrering. Utstillerområdet er åpent.

09:30 – 10:15: Terje Toftenes er forfatter av boken “Fri fra kreft”: “Forskningen på mikrooganismer i kroppen – hva kan vi lære?”

10:15 – 10:45Inge Lindseth, ernæringsfysiolog: “Offisielle ernæringsråd – hvordan bruke dem og hvordan ikke bruke dem”

11:00 – 11:45: Dr. Viviann Veum: “Kolesterol – gammel forskning utfordres.”

11:45 – 12:00: PAUSE

12:00 – 12:45: Nickolai Damgaard: “Biohacking for optimal helse. Hvordan får du maksimalt utbytte?”

 12:45 – 14:00: Lunsj

14:00 – 14:45HOVEDGJEST Professor Peter Gøtszhe: “Hvorfor er legemidler den tredjehyppigste dødsårsaken, og hva kan vi selv gjøre for å unngå å dø på grunn av medikamenter? Hva får vi ikke vite om medisinene som utvikles?”

14:45 – 14:55: Pause/Benstrekk

15:00 – 15:30: Peter Gøtzche, del 2

15:30 – 16:00: Diskusjon

16:00 – 16:30: Avslutning

Om du legger inn en rabattkode vil avslaget vises når du har nådd frem til betalingssiden.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
Share: