
- Dette arrangement har allerede funnet sted.
HØSTKONFERANSEN 2022 – 8.-9. oktober i Sandvika
oktober 8, 2022 @ 07:00 - oktober 9, 2022 @ 16:30
Kr595-Kr1995
VI ØNSKER VELKOMMEN TIL HØSTKONFERANSEN 8.-9. OKTOBER I SANDVIKA – VELKOMMEN!
På Lille Månes Høstkonferanse blir du kjent med det nyeste som skjer innen mat og ernæring. Høstkonferansen er en arena for stemmer som utfordrer det etablerte – enten det er i forhold til hva som produseres av mat eller hvordan medisinsk forskning utføres (og ikke utføres).
I år får du se litt av det nyskapende som skjer i norsk matproduksjon: Noen av Norges fremste og mest spennende gründere vil vise deg bredden i det som finnes innen mat, helse, innovasjon, nytelse og bærekraft.
Årets hovedgjest er professor Peter Gøtszhe, som vil snakke om hvordan og hvilke legemidler som forårsaker skade og i verste fall død, men fremstår som ufarlige.
Blant de mange dyktige foreleserne som kommer finner du også navn som dr. Vivian Veum, Terje Toftenes, Bianca Olsson, og mange, mange flere.
BESTILL BILLETT NÅ (nederest på siden) – kr 1.995,- inkl. lunsj begge dager.
Du kan også strømme årets konferanse hos Tunsberg Medisinske Skole.
TRYKK HER FOR ALT AV PRAKTISK INFO.
Widget only works on single event page.
Vi har gleden av å presentere årets program:
Lørdag 8. oktober
09:15 – 10:00: Ola Hedstein – Gründer Rethink Food: “Et dysfunksjonelt Matsystem – skader folk, planet og økonomien»
10:00 – 10:20: Niklas Fjeldberg, kampanjeleder i ANIMA: ”Turbokyllingen – proppfull av helseplager”
10:20 – 10:40: Spørsmål & svar – Ola Hedstein og Niklas Fjeldberg
10:40 – 11:00: Pause
11:00 – 11:20: Camilla Sæbjørnsen (Norsk Gardsost): “Slik ble Norge ostelandet”
11:20 – 11:45: Trond Vilhelm Lund (Rørors meieriene): “Når de små utfordrer de store – hva skjer da?”
11:45 – 12:00: Pause
12:00 – 12:40: Dennis Asbjørnsen @spiselighage: “Min kjøkkenhage – slik kan du dyrke din egen mat!”
12:40 – 14:00: Lunsj
14:00 – 14:30: Sten Falkum, HIMA Seafood: ”En ny tid for oppdrettsnæringen – fra klimaversting til fiskevelferd”
14:30 – 15:15: Andreas Dønåsen, fysioterapeut
“Hvordan gjøre kostholdsvalg til livstilsvalg?”
15:15 – 15:30: Pause
15:30 – 16:00: Bianca Olsson, forfatter: ”Slik lykkes du med keto”
16:00 – 16:30: Bringebærlandet – historien om norsk musserende vin på champagnemetoden!
Kveldsarrangementer med Fett & Forstand
18.30 – 19.00: Bokbad med Fett og Forstand
19.00 – 21.00: Middag laget etter Fett & Forstands oppskrifter
Søndag 9. oktober
09:00: Dørene åpnes/Registrering. Utstillerområdet er åpent.
09:30 – 10:15: Terje Toftenes er forfatter av boken “Fri fra kreft”: “Forskningen på mikrooganismer i kroppen – hva kan vi lære?”
10:15 – 10:45: Inge Lindseth, ernæringsfysiolog: “Offisielle ernæringsråd – hvordan bruke dem og hvordan ikke bruke dem”
11:00 – 11:45: Dr. Viviann Veum: “Kolesterol – gammel forskning utfordres.”
11:45 – 12:00: PAUSE
12:00 – 12:45: Nickolai Damgaard: “Biohacking for optimal helse. Hvordan får du maksimalt utbytte?”
12:45 – 14:00: Lunsj
14:00 – 14:45: HOVEDGJEST Professor Peter Gøtszhe: “Hvorfor er legemidler den tredjehyppigste dødsårsaken, og hva kan vi selv gjøre for å unngå å dø på grunn av medikamenter? Hva får vi ikke vite om medisinene som utvikles?”
14:45 – 14:55: Pause/Benstrekk
15:00 – 15:30: Peter Gøtzche, del 2
15:30 – 16:00: Diskusjon
16:00 – 16:30: Avslutning