Gripende og fascinerende

– Jan Lockert og jeg hadde noen samtaler i våres, og vi ble enige om å gi ut Den uendelige reisen innover på nytt, uten redigeringer eller fordekkede sannheter, sier forlegger Jan Mesicek i Lille Måne.

Den uendelige reisen innover er en selvutviklingsklassiker som går inn i Lille Månes nye serie LIVETS REISE, hvor bøkene utgis i alle tre formater (lyd, papir og elektronisk) samtidig.

Forlegger Jan Mesicek

Jan Mesicek, forlegger i Lille Måne, gir ut selvutviklingsklassikeren Den uendelige reisen innover – i ny utgave.

Første gang boken ble utgitt, i 1989 av Hilt & Hansteen, var det i redigert form. Jan Lockert forlot en karriere i næringslivet i Norge for å begynne hos bevissthetsforskeren og psykiateren Stanislav Grof.

-Jeg har vel gjort et femtitalls «indre reiser» ved hjelp av LSD og psilocybin fra meksikanske sopper, og flere av disse reisene er nå detaljert beskrevet i boken, forteller forfatteren.

Jan Lockert

– Den uendelige reisen innover kunne ikke ha blitt utgitt på -80-tallet slik den gis ut i dag. På denne tiden ble LSD sammenlignet med heroin, og det var svært strenge straffer.

Nå er det endring på gang. Den oppmerksomheten rusreformen har fått de siste årene gir håp om at vi går en annen tid i møte, sier forleggeren.

– Nå kan man lese om forskning som utføres på LSD og psilocybin i fagtidsskrifter, det sees med nye øyne på dette, sier Jan Lockert.

Det er bare å glede seg – dette er en fascinerende bok!

Her kan du høre forordet:


For å kjøpe boken som lydbok – se ark.no