Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Høstkonferansen 2022 – Årets utstillere

Høstkonferansen 2022 – Årets utstillere

Hva er vel Høstkonferansen uten utstillere? Du kan glede deg til påfyll også i pausene – av kunnskap, sunt og godt!

Det skjer utrolig mye spennende innen mat, helse og velvære, men scenen kan bare huse mange forelesere. Derfor bruker vi resten av det nyoppussede konferanselokalet til å la deg oppdage interessante nyheter også mellom foredragene!

Hovedsponsor

Pharma Nord er blant de største i Europa når det gjelder å produsere produkter som gir oss essensielle næringsstoffer og forskning på det samme feltet. I sin utvikling av produkter legger de vekt sikkerhet, vitenskapelig dokumentasjon og mange av produktene som forbedrer helsen din i dag eksisterer takket være dem. På Høstkonferansen vil du bli bedre kjent med denne danske helse-foregangeren, og deres rike utvalg av nyttige produkter.

Den andre sponsoren for årets konferanse er det innovative Hima Seafood, som vil være med på å revolusjonere oppdrettsnæringen og ta den i en bærekraftig retning. Deres egen Sten Falkum vil holde et foredrag om hvordan de vil skape miljøvennlig fisk på fastlandet i Norge, som også lever godt under oppdretten – dette foredraget må du virkelig få med deg!

Husbonden går foran i produksjonen av økologisk og bærekraftig sopp til bruk i mat, kosttilskudd, industri, skogbruk og regenerativt landbruk. Sopp er en ressurs for fremtiden.

Gry Hammer er en prisbelønnet matblogger, forfatter og journalist. Hun driver nå en nettside med helsefremmende, bærekraftig mat og arrangerer kurs om å gjøre godt mot deg selv og jorden.


Helseriet bruker det beste naturen har å by på i sine produkter, laget for at du skal leve med god helse og velvære, samtidig som naturen blir tatt vare på.

Helsekostsentralen er en familieeid bedrift som gjør et viktig arbeid ved å kunne tilby nordmenn naturlige helsekostprodukter, nøye utvalgt fra rundt omkring i verden.


Midsona står bak mange av de helse-fremmende og nødvendige produktene vi bruker i hverdagen, og bidrar til en ansvarlig produksjon av helseprodukter.

Solaray er en viktig leverandør av vitaminer og tilskudd her til lands. Deres bruk av rene ingredienser har gjort det enklere for nordmenn å leve sunt siden 1979.


San Omega er ledende eksperter innenfor fettsyretilskudd. De leverer produkter og formidler kunnskap om de livsviktige fettsyrene vi har så lett for å glemme i hverdagen.

Strongbean har løst det største problemet ved kapselbasert kaffe og skapt en nedbrytbar kaffekapsel, som også er utsøkt på smak! De vil stå for kaffeserveringen under årets Høstkonferanse.


Zooca har brukt et 20 år langt forskningsgrunnlag til å utvikle et nytt, naturlig Omega-3-produkt i Norge. De klart å samle flere fettsyrer og gjøre dem effektivt anvendelige for kroppen.

Naturimport har i over 50 års erfaring med naturprodukter, kosttilskudd og økologiske varer på det norske markedet. De fører mange av markedets største kvalitetesmerker.


Go love Life er skapere av livsglede gjennom helseprodukter og tjenester. Drikkene og tilskuddene deres hjelper kroppen til å fungere i harmoni med dens viktige mikroorganismer.

Pasientorganisasjonen Forbundet Tenner og Helse fremmer sammenhengen mellom tannhelse og kroppen. De arbeider bla. for informasjon og behandling til rammede av amalgamforgiftning, og at tannhelse skal inngå i egenandelsordningen.


Vi moderne mennesker får i oss mye som ikke er godt for kroppene våre –  dette er folkene i Universal helse produkter veldig klar over, og jobber for å bedre mennesker livskvalitet gjennom rene og naturlige produkter.

Herbalife hjelper mennesker over hele verden ned i vekt og til en bedre helse gjennom vitenskapelig testede og smakfulle måltidserstatninger.


Midsona er ledende i Norden innenfor økologisk mat, helsekost og velværeprodukter. I Norge utvikler og selger de produkter som hjelper mennesker til en bedre helse.

Helsemagasinet er en viktig stemme innenfor norsk helse, og sjelden kraft når det kommer til å se på større sammenhenger og stille vanskelige spørsmål. Magasinet har en stor vitenskapelig tyngde og kompetanse, iblandet et brennende idealistisk engasjement for mennesker helse.

Helsemagasinet
KOST REFORM

Kostreform er en viktig formidler av kunnskap om det som gjør oss friskere. På nettsiden https://www.kostreform.no/ deler de artikler, informasjon og oppskrifter som hjelper deres mange medlemmer til et bedre liv, ned i vekt og til å forstå de viktige helsemessige sammenhengene.

Sunn&bevisst deler kunnskap og inspirasjon for helse og personlig utvikling. De er observante på ny forskning og formidler et helhetlig helsebudskap.


SulforaPlus er merkenavnet på produktet utviklet av Pure Food Norway, solgt av Optisan. Begge er norske bedrifter drevet av en lidenskap for å forbedre folks helse, velvære og liv ved å levere kvalitetsprodukter med et høyt nivå av sulforafan.

helsekost, Høstkonferansen 2022, kosthold, kosttilskudd, norsk landbruk, norsk mat, vitaminer