Joakim Iversen på Stoffskiftedagen: – Det finnes mange alternativer til Levaxin!

Og du kan snakke med fastlegen din om det! Årets første stoffskiftedagen setter kanskje det vanskeligste og viktigste på dagsorden:
– Hvorfor blir du ikke bra nok, bare med Levaxin? Hva er de medisinske årsakene?
– Hvordan kan du få fastlegen til å spille på samme lag som deg?

– Det finnes mange alternativer til Levaxin (Helt kritisk å ha flere valg når Levaxin nok en gang går tom!)

Lege Joakim Øien Iversen jobber med stoffskiftepasienter hver eneste dag, og har de siste årene virkelig markert seg som en lege som kjenner disse pasientens behov og utfordringer.  – Det handler også om kosthold, tilskudd og livsstil, sier han.

T3

Bli kjent med de to viktigste medisinske årsakene til at du ikke blir frisk når du har fått stoffskiftemedisin: mangel på T3 og bakterieovervekst i tynntarmen.

– Denne gangen er fokuset på hvordan du skal få fikset dette hos fastlegen slik at du gjenvinner energien, sier Joakm.

Utvalget av stoffskiftemedisiner er langt større enn du er blitt fortalt. Det finnes en rekke preparater som ikke selges i Norge til vanlig, men de kan skrives ut på resept likevel (registreringsfritak).

Vi går grundig gjennom hvordan man skal lykkes med kombinasjonsbehandling med T3. Vi vil fortelle deg om de ulike medisinene, og hvilke som kan passe for deg. Et enkelt medisinbytte kan noen ganger være alt som skal til og andre ganger er faktisk medisineringen man tror hjelper, til hinder for å komme helt i mål. I disse dager, med risiko for medisinmangel, er det dessuten viktig å ha alternativer.

Bakterieovervekst i tynntarmen (også kjent som blind loop-syndrom) er en funksjonell sykdom i tarmen som man har antatt er sjelden, men som vi nå vet at rammer mange med lavt stoffskifte, fordi det kan oppstå når man er ubehandlet eller underbehandlet og det går ikke bort av seg selv. Viktigst er at det behøver ikke en gang å gi symptomer fra magen, og kan være årsak til invalidiserende slitenhet. Med de rette veiledende dokumentene kan
fastlegen gi deg behandlingen.

– Jeg forteller deg siste nytt på Stoffskiftedagen i Sandvika, sier lege Joakim Øien Iversen.

Stoffskiftedagen – kunnskap og motivasjon for alle

I fjor var Stoffskiftedagen er stor suksess, med 6 avholdte seminarer over hele landet. – Vi starter med Sandvika i år, sier arrangør Jan Mesicek. Det blir vårt hovedarrangement, for her er det lett å komme seg enten med buss, tog eller bil. Hotellet har en stor gratis parkeringsplass, togstasjonen og bussterminalen er en liten spasertur unna.

– Ifjor kom det folk fra hele landet, og det oppstod ventelister.
Vi håper alle melder seg på i tide i år, og gleder oss til å åpne dørene, avslutter Jan Mesicek.

Arrangørene ønsker alle sammen velkommen til Stoffskiftedagen i Sandvika – 27. januar 2017.

Stoffskiftedagen i Sandvika 27. januar

Stoffskiftedagen i Sandvika 27. januar er Lille Månes første arrangement i 2018. Her møter du Lege Joakim Øien Iversen, Ernæringsterapeut Nina Husø, Tina Seltzer og Eva Therese Johansen. Du kan lese mer om programmet her.

Kjøp billetter til Stoffskiftedagen

Billett til Stoffskiftedagen koster kr 445,- Merk at vi har fått en fantastisk hyggelig lunsjpakke med Thon Hotell Oslofjord – varme gryteretter, gluten- og melkefrie, ett vegetarisk alternativ og vintersalat – ønsker du lunsj inkludert ligger billettprisen på kr 595.

ØNSKER DU SEMINAR MED LUNSJ INKLUDERT – TRYKK HER

ØNSKER DU UTEN BESPISNING – TRYKK HER

Joakim Iversen vil fortelle om de to viktigste medisinske grunnene til at man ikke har blitt frisk etter å ha fått Levaxin og hvordan man skal få ordnet det hos fastlegen

LEVAXIN-MANGEL. IGJEN.
– Men det finnes mange andre medisiner, sier lege Joakim Iversen. På Stoffskiftedagen tar vi opp hvordan du kan få fastlegen din «med på laget».

stoffskiftedagen-logo