DENNE INFORMASJONEN ER BEREGNET PÅ BOKHANDLERE, BIBLIOTEK, SKOLER OG MEDIA
For å gå til hovedsiden.

Don Miguel Ruiz

KJÆRLIGHETENS KUNST

Indiansk visdom for lykkelige forhold

***** (Full pott – fra leseromtaler på Amazon)

OM BOKEN: Vi antar ting og lager oss forutinntatte meninger, ofte basert på frykt, som undergraver kjærligheten og som senere skaper ubalanser, lidelser og dram i forholdene våre – enten det er med vår partner, familiemedlemmer eller noen vi jobber sammen med. Slik oppstår det følelsesmessige sår, frykt og forhold settes på store prøver.

I denne boken bruker don Miguel Ruiz lærerike historier og fortellinger som illustrerer hvordan vi gjenvinne gleden, friheten og lekenheten som er så viktig i parforhold. Denne boken beskriver hvordan og hvorfor maktkamp gradvis ødelegger de fleste forhold, og ikke minst det evige temaet om hvordan du må oppdage kjærligheten i deg selv før du kan lykkes i å finne kjærligheten hos andre.

Kjærlighetens kunst består av innsiktsfulle og rørende historier fra indianernes tid. Vi kan alle reparere våre emosjonelle sår, og dermed gjenvinne friheten og gleden som er så avgjørende for lykkelige forhold.

LYDBOK
ISBN 978-82-93154-921
Oppleser: Jan Mesicek
Spilletid: 4 timer 5 min. 42 sek.

PAPIRBOK (kommer høsten 2021, kan forhåndsbestilles)
ISBN 978-82-8311-215-3

Om forfatteren
Don Miguel Ruiz er en meksikansk forfatter og nagual (en slags spåmann eller sjaman). Han er en inspirasjonskilde for millioner av mennesker verden over, i bøkene sine kobler han løsninger fra indiansk visdom opp mot utfordringene som det stressede mennesket i den «ikke-følsomme» vestlige verden sliter med.

Han er utdannet lege og kirurg

I flere år praktiserte han som lege, hvor han utviklet en erkjennelse for den fysiske kroppens sammenvevdhet med sinnet. Han kom ut for en alvorlig ulykke og hadde en sterk ut av kroppen opplevelse hvor han fikk opplevelsen av å være ren oppfattelse uinnskrenket av den fysiske kroppen. Dette førte ham tilbake til sin mor, en praktiserende nagual, og tok opp treningen for å bli en toltekersjaman. Hans begrepsapparat er tydelig i slekt med Carlos Castaneda sitt. Les mer på Wikipedia og forfatterens hjemmeside.

Er du bibliotekar eller biblioteksansatt og vil ha informasjon fra oss direkte i din epost?

Er du bokhandler og vil ha informasjon fra Lille Måne om nyheter og arrangementer?Don Miguel Ruiz