Konferanse- og messe-Norge åpner opp igjen
AQUA NORD I TRONDHEIM – Over 20.000 deltakere

TRONDHEIM: Denne uken samles over 20.000 deltakere fra hele verden til Aqua Nord i Trondheim, en teknologi- og innovasjonsmesse for sjømatnæringen. Lille Måne tok turen for å se om vi er klare for å dra på konferanser og messer igjen, og konkluderer uten tvil at: JA! Nå vil folk møtes igjen, se hverandre i øyene og knytte de personlige kontaktene.

Trondheim 2021 - Aqua Nord messen trekker over 20.000 deltakere fra hele verden - her er beviset på at folk vil treffes igjen på konferanser og messer.

FOTO: Jan Mesicek

Fiskerbladet og IntraFish var noen av mediebedriftene til stede, og utgiveransvarlig Ann Eileen Ditlevsen Nygård bekrefter den gode stemningen på messen. – Veldig mange har gledet seg veldig. Det er stort antall besøkende her, sier hun.

Munnbind deles ut ved inngangen, men de færreste bruker det. Spritstasjoner og sprit på små håndflaske, er det imidlertid ingen mangel på.

– Folk liker å treffes, sier Ditlevsen Nygård.

Aqua Nord arrangeres annen hvert år i Trondheim. I år ventes det over 20.000 deltakere fra hele verden. Restaurantene og hotellene i byene er fullbooket nesten hele uken, nærmeste ledige overnatting er Orkdal.

Lille Månes forlagssjef bekrefter inntrykket: – Det er mange smil å se i gangene her, det holdes foredrag, temapresentasjoner, møter – ja, i det hele tatt virker det nesten som et stort skritt på vei til en normal hverdag med messer og konferanser igjen, sier Lille Måne-forlegger Jan Mesicek som for tiden legger siste hånd på verket på konferansene i høst:

Høstkonferansen – 16.-17. oktober i Lillestrøm. Kjøp billetter her

Sunn matglede – 13.-14. november Kjøp billetter her

– Vi får mange telefoner og mailer om konferansene våre i år. I år har vi flyttet til Lillestrøm, til større og mye flottere lokaler på Thon Hotell Arena. Høstkonferansen er nesten utsolgt, så vil du være med fysisk må du ikke vente for lenge. Velkommen skal dere være, avslutter han.

PS! Høstkonferansen kan du også følge hjemme i din egen stue
og som bonus får du i år med alle foredragene fra fjorårets
konferanse. Les mer her