Lær mer om ditt stoffskite: foredragspakke med lege Joakim Iversen og kostholdsekspert Thor Foseid på Akinon 12.-20. juni

Den 12.-20. juni reiser Forlaget Lille Måne og 30 deltagere sammen ned til Akinon – det blir en uke med fokus på stoffskifte og kosthold. Medarrangører er lege Joakim Iversen og kostholdsekspert Thor Fosied.

Vi har hatt flere forespørsler fra nordmenn som bor i området og vi har derfor satt opp et eget tilbud til dere som bor på Costa Blanca :-) Det er mulig å delta på foredragene til Thor og Joakim – dette er en unik mulighet til å lære mer om stoffskifte og kosthold!

Thor vil ha følgende forelesninger:

  • Dagens normalkosthold – en invitasjon til livsstilssykdommer
  • Hvorfor blir vi overvektige? Gruppesamtaler / aktiviteter på egen hånd
  • Ikke all mat liker å bli spist! Kolesterolhysteriet – en helsepolitisk skandale!

Legen Joakim Øien Iversen bruker mesteparten av sin praksis på nettopp stoffskiftepasienter, og er svært populær. Han har lange ventelister, men ønsker å hjelpe flest mulig. Han har vært foredragsholder på alle Stoffskiftedagen arrangementene som Lille Måne har hold de siste to årene. Joakim holder både et innledningsforedrag og et avslutningsforedrag denne uken. I tille vil han fokusere individuelle foredrag på

  • Mage-tarm funksjon. Autoimmunitet, tilskudd og livsstilsfaktorer
  • Medisiner og medisinske strategier. Hvilke alternativer finnes det? Doseringsverktøy – fremgangsmåte for utprøving

 

Dette er en unik mulighet til å lære mer om ditt stoffskifte og kosthold tilpasset dette (og lavkarbo kosthold). Det er noen få ekstra plasser for dere som bor på Costa Blanca – totalt får dere 7 foredrag med noen av de fremste ekspertene på stoffskite og kosthold!

Foredragspakken med Joakim og Thor koster kr. 2650,- og kan bestilles her 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar