Vi gleder oss til å møte deg igjen!

LILLE MÅNES KONFERANSE 2021: Hva er det som gjør at helhetsmedisinsk tenkning jobber i motvind? Når tradisjonell skolemedisin ikke har løsningene alene, hvordan kan helhetsmedisinske tilnærminger nå ut til flere? Hvor mye forskning foreligger på naturmedisin og funksjonell medisin? Svarene vil overraske deg. Vi ønsker deg velkommen til årets store høydepunkt – Høstkonferansen i Sandvika 2021 vil du ikke gå glipp av!

EARLY-BIRD: Billetter koster nå kun kr 1295,- ved bestilling før 1.8. Sikre deg plass her.

Kreft er mer utbredt i Norge sammenliknet med våre europeiske naboland. I 2019 fikk 35.000 diagnosen. Høstkonferansen 2021 vil belyse hva helhetsmedisin, kosthold og livsstil kan bidra med. Flere nevrologiske sykdommer regnes som genetiske, men flere lar seg lindre og til og med reverseres. Vi ser på kosthold og helhetsmedisinsk tilnærming ved epilepsi, migrene, Parkinsons og demens. Kom og hør på Dag Viljen Poleszynski, Stig Bruset, Oddveig Myhre, Karin Hvoslef, Gry Hammer og mange flere. To dager med foredrag, nydelige lunsjer og sosialt samvær der du kan knytte nye kontakter for resten av livet.

Våre forelesere:

 

Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski foreleser om nevrologiske sykdommer og om disse kan reverseres. Med kosthold og tilførsel av mellomlange fettsyrer, særlig kaprylsyre (C8), finnes det gode erfaringer ved epilepsi, migrene, Parkinsons, Alzheimers og noen ganger ALS og Huntingtons sykdom.

Øyvind Torp

Øyvind Torp er lege og forfatter av boken Selvforsvar mot kreft. Øyvind fikk kreft og beskjed om å «leve som før», i stedet valgte han å ta grep om kosthold og livsstil. Han presenterer et bredt spekter av tiltak som passer inn i en helhetsmedisinsk tenkning.

 

Stig Bruset

Stig Bruset er fastlege og en som har praktisert helhetsmedisin i flere tiår. Han er spesielt interessert i potensialet med faste og faster selv 14 timer hver dag.

Han har fulgt den «helhetsmedisinske» bevegelsen i Norge over mange tiår og deler noen viktige erfaringer med oss.

Martina Johansson

Martina Johansson aktuell forfatter av boken Hormoner i balanse. Hvordan virker hormonene i kroppen vår?

Få det siste fra hormonenes verden – kunnskapen og forståelsen om hvordan man kan styre utviklingen i sin egen kropp er særdeles fascinerende!

 

Oddveig Myhre

Oddveig Myhre jobbet som NMD (Naturopathic Medical Doctor) i USA i mange år, og driver nå praksis i Skien.

Hun kombinerer det beste fra to verdener, men savner noen av virkemidlene hun hadde i USA som vi «skjermes» for i Norge.

Terje Toftenes

Terje Toftenes er aktuell med boken Fri fra kreft – et nytt syn på kreftens årsaker. Terje forteller om sine besøk hos medisinere som praktiserer med et helhetlig perspektiv, men som ikke slipper til i det offentlige ordskiftet rundt kreftbehandling – og ikke minst søken etter årsakene til sykdomsutvikling.

 

Gry Hammer

Gry Hammer driver nettstedet Fra jord til bord og har nå utviklet sin egen produktserie med høykvalitetsmatvarer som finnes på utvalgte dagligvare.

Hun brenner for matglede, dyrevelferd og tradisjonskost. I 2017 ble hun tildelt prisen som årets matblogger 2017 og hun er en populær foredragsholder og kursarrangør.

Erik Hexeberg

Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin og har tidligere vært leder av Kostreform for bedre helse. De siste årene har han gjort et dypdykk i teorien om kolesterolets betydning for hjertesykdom og hjertehelse. Kan vi fremdeles si at kolesterol er relevant når vi snakker om hjertesykdom? Vi ser frem til et foredrag der mange nye oppdagelser blir presentert!

 

Karin Hvoslef

Placebo – venn eller fiende?

Karin er kostholdsrådgiver samtidig som hun jobber i Lille Måne.
Hennes foredrag fremmer både latter og er til ettertanke!

Anders G. Kindberg

Konferansier

 

Jan Mesicek

Konferansier & arrangør

Linda Rahbek

EU Biotek

Programmet utfylles i disse dager, vi kan love to innholdsrike dager med herlig stemning og god mat.

Rabattert pris frem til 1. august – kr 1295,- inkl. lunsj begge dager.

BILLETT INKL. LUNSJ
KR 1.295,- ved bestilling før 1. august

KR 1.695,- etter 1.8

16.-17. oktober, fra kl. 0930-1700

Det blir et eget utstillerområde med utstillere med gode tilbud.

Det er svært god offentlig kommunikasjon til Sandvika, hotellet ligger en liten spasertur fra stasjonen og bussterminalen. Ønsker du å parkere er
det muligheter i parkeringshus og stor parkeringsplass utenfor hotellet, til rimelige priser for døgnparkering.

Vi gleder oss til å se deg!

Vennlig hilsen
Jan Mesicek, arrangør
Forlaget Lille Måne
Tlf. 22431070/93009922

Messekoordinator stands og utstillinger:
Therese Mæhle
therese@lillemane.no

UTSTILLERE:

 

 

Dr. Hexebergs klinikk har stand på Høstkonferansen med Forlaget Lille Måne i 2020

TIDLIGERE KONFERANSER