HØSTKONFERANSEN 2021 – LILLESTRØM – NYTT OG FLOTT LOKALE!

Vi gleder oss til å møte deg igjen!

LILLE MÅNES KONFERANSE 2021: Hva kan helhetsmedisin gjøre for deg ved alvorlig sykdom?
Sett av helgen 16.-17. oktober allerede nå og kom til Lillestrøm for en spennende og innholdsrik konferanse.

Når tradisjonell skolemedisin ikke har løsningene alene, hvordan kan helhetsmedisinske tilnærminger nå ut til flere?

Hvor mye forskning foreligger på naturmedisin og funksjonell medisin?

Hvordan kan du bestille de beste tilskudd fra utlandet?

Svarene vil overraske deg. To dager med faglig påfyll – høy kvalitet på foredragene, god og næringsrik mat, utstillere med gode tilbud og hyggelige deltakere.

Vi ønsker deg velkommen til årets store høydepunkt – Høstkonferansen 2021 vil du ikke gå glipp av! Nå på et nytt hotell med bedre fasiliteter:
THON HOTEL ARENA, LILLESTRØM – ved messeområdet Norges Varemesse

Billetter koster nå kun kr 1 695,- ved bestilling før 1.10 og inkluderer nydelig lavkarbolunsj, kaffe og te begge dager. 

Sikre deg plass her.

Kreft er mer utbredt i Norge sammenliknet med våre europeiske naboland. I 2019 fikk 35.000 diagnosen. Flere nevrologiske sykdommer regnes som genetiske, men flere lar seg lindre og til og med reverseres. Høstkonferansen 2021 vil belyse hva helhetsmedisin, kosthold og livsstil kan bidra med.

Kom og hør på Dag Viljen Poleszynski, Stig Bruset, Oddveig Myhre, Karin Hvoslef, Gry Hammer, Fedon Lindberg og mange flere. En av dem som kommer i år er professor og kreftforsker Mikael Björnstedt fra Sverige.

To dager med foredrag,  nydelige lunsjer og sosialt samvær der du kan knytte nye kontakter for resten av livet. 

Velkommen! Bestill nå – så sikrer du deg en god pris. Du vil lære mye nytt om kostholdets betydning, hvordan du etablerer nye rutiner som varer og hvordan du skal du navigere i helsetilbud. Billetter her – bestill før 1.10 for siste sjanse til rabattert pris.

DU KAN OGSÅ SE KONFERANSEN HJEMME – DIREKTE, ELLER NÅR DET PASSER DEG!
I samarbeid med Tunsberg tilbyr vi deg å følge konferansen hjemme. Som en bonus får du tilgang til alle foredragene fra fjorårets konferanse, da mange
dessverre ble forhindret i å delta. Les mer her – du må bestille tilgang til konferansen på forhånd.

Våre forelesere:

 

Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski foreleser om nevrologiske sykdommer og om disse kan reverseres. Med kosthold og tilførsel av mellomlange fettsyrer, særlig kaprylsyre (C8), finnes det gode erfaringer ved epilepsi, migrene, Parkinsons, Alzheimers og noen ganger ALS og Huntingtons sykdom. SØNDAG

Øyvind Torp

Øyvind Torp er lege og forfatter av boken Selvforsvar mot kreft. Øyvind fikk kreft og beskjed om å «leve som før», i stedet valgte han å ta grep om kosthold og livsstil. Han presenterer for oss et bredt spekter av tiltak som passer inn i en helhetsmedisinsk tenkning, og som kan gi store resultater. LØRDAG

 

Stig Bruset

Stig Bruset er fastlege og har praktisert helhetsmedisin i flere tiår. Han er spesielt interessert i potensialet med faste og har mye kunnskap å dele om dette. Hvordan skal du navigere i tilbudene utover skolemedisinen? Hva er det mest belegge for og hvordan kan vi utvikle helhetsmedisinen i Norge?
LØRDAG

Martina Johansson

Martina Johansson aktuell forfatter av boken Hormoner i balanse. Hvordan virker hormonene i kroppen vår?

Få det siste fra hormonenes verden – kunnskapen og forståelsen om hvordan man kan styre utviklingen i sin egen kropp er særdeles fascinerende! Vil du ha hormonell balanse? Vil du vite hvordan du da skal gå frem? Martina gir deg svar!
SØNDAG

 

Oddveig Myhre

Oddveig Myhre jobbet som NMD (Naturopathic Medical Doctor) i USA i mange år, og driver nå praksis i Skien. Hvor mye forskning foreligger egentlig på naturmedisin? (Svarene vil overraske deg.) Hun kombinerer det beste fra to verdener, men savner noen av virkemidlene hun hadde i USA som vi «skjermes» for i Norge. Men hva kan du bestille av tilskudd fra f.eks. USA? Du kan glede deg til dette foredraget!  LØRDAG

Terje Toftenes

Terje Toftenes er aktuell med boken Fri fra kreft – et nytt syn på kreftens årsaker. Terje forteller om sine besøk hos medisinere som praktiserer med et helhetlig perspektiv, men som ikke slipper til i det offentlige ordskiftet rundt kreftbehandling – og ikke minst søken etter årsakene til sykdomsutvikling. Han deler sine erfaringer med deg om hvordan man kan navigere når alvorlig sykdom inntreffer.
ÅPNINGSFOREDRAG HØSTKONFERANSEN 2021

 

Gry Hammer

Gry Hammer er forfatter, foredragsholder og gründer. Hun produserer høykvalitetsprodukter som du kan lese mer om på siden www.gryhammer.no, herunder også bloggen Fra jord til bord og har nå utviklet sin egen produktserie med som finnes på utvalgte dagligvare.

Hun brenner for matglede, dyrevelferd og tradisjonskost. I 2017 ble hun tildelt prisen som årets matblogger 2017 og hun er en populær foredragsholder og kursarrangør. Hvordan kan du bruke det beste fra både skolemedisin og helhetsmedisin – det beste fra to verdener? Gry har mye kunnskap og deler med deg.  LØRDAG

Erik Hexeberg

Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin og har tidligere vært leder av Kostreform. De siste årene har han gjort et dypdykk i teorien om kolesterolets betydning for hjertesykdom og hjertehelse. Hvordan skal du egentlig forholde deg til kolesterol? Hva er relevant? Vi ser frem til et foredrag der mange nye oppdagelser blir presentert.  SØNDAG

 

Karin Hvoslef

Placebo – venn eller fiende?

Karin er kostholdsrådgiver samtidig som hun jobber i Lille Måne.
Hennes foredrag fremmer både latter og er til ettertanke!
AVSLUTNINGSFOREDRAG SØNDAG

Anders G. Kindberg

Anders G. Kindberg, konferansier

Anders Kindberg, konferansier

 

Jan Mesicek

Konferansier & arrangør Jan Mesicek

Jeg gleder meg hvert år til denne konferansen. Det er så hyggelig å møte kjente i Sandvika, spesielt når konferansen kommer litt i gang og når jeg ser at deltakerne trives og at stemningen er god, da varmer det hjertet. For forfatterne og samarbeidspartnerne våre  er også konferansen et sted man møter lesere, meningsfeller (og motstandere) og potensielle samarbeidspartnere for nye prosjekter. Velkommen til vår konferanse i Sandvika – jeg gleder meg til å ønske deg velkommen!

Linda Rahbek

EU Biotek – samarbeidspartner
Linda Rahbek

 

Anne Lene Johnsen

Finnes det en medisin mot alt? Et noe nevrotisk, men forhåpentligvis mest muntert blikk på en livskrise.

Anne Lene fra Hjernefabrikken og Helsemagasinet avrunder lørdagen slik at vi også får trimmet lattermusklene litt.
AVSLUTNINGSFOREDRAG LØRDAG

Fedon Lindberg

Hvordan er sykdomsbildet i Norge? Hvilke sykdommer øker i omfang, og hva er egentlig status for «moderne behandling» av alvorlige sykdommer? Hva vil være de første tegn og sykdommer på alvorlig sykdom, og hvordan forholde seg til det? Hvordan skal du navigere innen for det som tilbys av statlig standard behandling, og tilbudene som du må finne selv?

Fedon skal gi svar på disse – og flere andre spørsmål.  LØRDAG
Sikre deg plass på konferansen nå.

 

Sjur Svaboe

Sjur Svaboe er en seriegründer. Han har etablert en rekke vellykkede selskaper innen IT og bioteknologi og grunnla et av Norges første industriveksthus på 80-tallet.

Fra dette tidspunktet ble Svaboes satsing konsentrert om bioteknologi og «Life Science». Han etablerte FOU-laboratorier og samlet et internasjonalt forskningsmiljø innen bioteknologi og akvakultur. Han sto mellom annet bak utviklingen av SPDA-teknologien som resulterte i Nycocard diagnose-systemet (installert på over 34.000 legekontorer verden rundt).

Han stiftet Biolink Group i 1999 sammen med Kåre Svaboe og Kristian Larsen. Dette har nå vokst til et ledende internasjonalt kompetansesenter for antocyaner. Han er i dag kanskje mest kjent for blåbæreventyret «Medox®», noe som slett ikke er «Bare Blåbær!»  ÅPNINGSFOREDRAG SØNDAG

Mikael Björnstedt

Hvordan påvirker selen immunsystemet, stoffskiftet, hjertehelsen og livskvaliteten? Professor Mikael Björnstedt er kreftforsker og spesialist på blant annet næringsstoffet selen. Selen er et essensielt mineral og viktig for flere funksjoner i kroppen, ikke minst immunsystemet.

Mikael guider oss på et inspirerende vis gjennom den siste forskningen som viser potensialet med dette fascinerende sporstoffet og hvordan det påvirker blant annet immunsystemet, stoffskiftet, hjertehelsen og livskvaliteten.

Programmet utfylles i disse dager, vi kan love to innholdsrike dager med herlig stemning og god mat.

Stor velkomstpose med smaksprøver, vareprøver og gaver fra våre samarbeidspartnere til en verdi av over kr 2.500,-

BILLETT INKL. LUNSJ
KR 1.695,- ved bestilling før 1.10

KR 1.895,- etter

16.-17. oktober, fra kl. 0930-1700

Det blir et eget utstillerområde med utstillere med gode tilbud.

NB! KONFERANSEN FLYTTER TIL LILLESTRØM
Thon Hotell Arena
Vi gleder oss til å se deg!

Vennlig hilsen
Jan Mesicek, arrangør
Forlaget Lille Måne
Tlf. 22431070/93009922

Messekoordinator stands og utstillinger:
Therese Mæhle
therese@lillemane.no

CORONA: Dersom konferansen må avlyses på grunn av smitteverntiltak eller endringer utenfor vår eller hotellets kontroll, refunderes hele billetten med fratrekk for administrative kostnader på kr 200. Ellers eller alle påmeldinger bindende.

Konferansen tas opp og strømmes for private visninger. Dersom du ikke ønsker å bli filmet, send oss en epost til forlegger@lillemane.no. Det blir tatt bilder på konferansen og delt på sosiale media og presse er invitert.

HOVEDSPONSORER

 

UTSTILLERE:

 

Dr. Hexebergs klinikk har stand på Høstkonferansen med Forlaget Lille Måne i 2020

 

 

TIDLIGERE KONFERANSER

Vi gleder oss til å møte deg igjen!

VIL DU SE HØSTKONFERANSEN 2021 HJEMME?

Se vår YouTube-kanal for tidligere foredrag og forelesninger
mange godbiter – gratis!

Kjøreplan Høstkonferansen 2021:

PROGRAM HØSTKONFERANSEN 2021

LØRDAG

Registrering 08.30-09.30

09.30-10.00: Terje Toftenes: Om å søke medisinske råd
10.00-10.45: Fedon Lindberg: Kronisk frisk
10.45-11.15: Pause
11.15-12.00: Stig Bruset: Hvordan skal du navigere i helsetilbudene?
12.00-12.45: Oddveig Myhre: Slik bestiller du de beste tilskuddene
12.45-14.00: Lunsjpause med utstillerbesøk
14.00-14.30: Gry Hammer: Hvordan velger du det beste fra flere medisinske verdener?
14.30-15.00: Øyvind Torp: Selvforsvar mot kreft
15.00-15.30: Pause
15.30-15.50: Linda Rahbek: Helhetsmedisin og alvorlig sykdom
15.50-16.20: Anne Lene Johnsen: Finnes det medisin mot alt?
16.20-17.00: Åpent utstillerområde

SØNDAG

09.00-09.30: Dørene åpnes, registrering
09.30-10.15: Sjur Svaboe: Blåbæreventyret MEDOX – ikke «bare blåbær»!
10.15-10.45: Dag Viljen Poleszynski: Kosthold og nevrologiske sykdommer
10.45-11.00: Utdeling av Brobyggerprisen 2021, Fritt Helsevalg
11.00-11.30: Pause
11.30-12.15: Hovedsponsors foredrag, Pharma Nord: Mikael Björnstedt, professor og kreftforsker.  Hva sier den nyeste forskningen om selen og dets påvirkning på blant annet immunsystemet, stoffskiftet, hjertehelsen og livskvaliteten?
12.15-13.00: Martina Johansson: Slik får du hormonene i balanse
13.00-14.15: Lunsj
14.15-15.00: Erik Hexeberg: Kolesterol – viktigere enn du tror
15.00-15.15: Pause
15.15-15.35: Vegard Holum
15.15-16.00: Karin Hvoslef: Placebo venn eller fiende
16.00-16.30: Åpent utstillerområde

med forbehold om endringer. Kjøp billett.

KONFERANSEN KAN SEES HJEMME – DU MÅ BESTILLE TILGANG PÅ FORHÅND,
LES MER HER.