Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Luft under vingene for SJAMANENS REISE

Sjaman Dureks budskap sprer seg

Boken Sjamanens reise sendes fra og med i morgen ut til samtlige bokhandlere i Norge.

– Alle bokhandlerkjeder har tatt inn boken, og det er vi naturlig nok veldig glade for, sier forlagssjef Jan Mesicek i Lille Måne. Lille Måne overtok nylig rettighetene til boken som forlagssjefen omtaler som en «spirituell selvutviklingsbok».

– Personlig fikk jeg en skikkelig vekker da jeg leste manus, og nå gleder jeg meg til å bruke noen av instrumentene og øvelsene i boken og lese den som leser.

Forlaget sendte boken til trykk for litt over en uke siden, og kan allerede i dag begynne utsendelsen av bøker til lesere og bokhandlere.

Sjaman Dureks bok oppfordrer sterkt til handling. Han mener vi lever i et ugunstig miljø med fossilt brennstoff, stråling, stress, krigshissing og at summen av dette er med på å skape et unaturlig miljø for oss mennesker på jorden, som igjen kan være sykdomsfremkallende eller -utløsende. Boken maner hver og en av oss til handling; hele boken er skrevet i et sjamanistisk utgangspunkt basert på Durek Verretts virke som sjaman.

Sjamanens reise - en spirituell selvutviklingsbokBoken utgis nå i en utgave hvor forfatteren har redigert deler av innholdet i forhold til den opprinnelige amerikanske utgaven.

– Dette er Sjaman Dureks første bok og han skulle, som så mange forfattere, ønsket at han hadde mer plass til disposisjon for å utdype mer, spesielt noen avsnitt som ble veldig hardt tolket og misforstått i første runde. Dette er løst ved at man har oppdatert deler av boken. Boken utkommer nå i en rekke europeiske land, blant annet Gyldendal i Danmark, Ullstein i Tyskland, Hodder & Stoughton i England, for å nevne noen.

Leserne ser ut til å være svært begeistret på Amazon, med nesten 200 anmeldelser så langt.

Dette er en selvutviklingsbok som vil gi mange lesere stor glede og inspirasjon, og ikke minst også utfordre flere steder. Vi har stor tro på at denne boken blir en suksess, avslutter forlagssjef Jan Mesicek.

Høyoppløst bilde av sjaman Durek.

Høyoppløst bilde av boken Sjamanens reise.

durek verret, shaman, sjaman durek, sjamanisme