Mat som medisin ved autoimmun sykdom – Sofie Hexeberg til Bergen

Mange som sliter med autoimmunitet og betennelsestilstander i kroppen har hatt god nytte av å spise mat som kan være gunstig for å dempe betennelser.
Bli med oss på temadag i Bergen lørdag 14. november i Festsalen på Grand Hotel Terminus. Mer sentralt kan det ikke bli!
Mange som har autoimmun sykdom får beskjed av legen sin om at kostholdet ikke har noen betydning for sykdommen.  Men er det virkelig slik? Legene Sofie og Erik Hexeberg, har spesialisert seg på behandling av slike sykdommer, nettopp ved hjelp av kostholdsendringer.

 

Du kan bli kvitt den kroniske betennelsen og få en mye bedre hverdag med mindre medisiner, kanskje bli helt frisk, ved å spise betennelsesdempende mat.

 

Legene Hexeberg har lang erfaring i å behandle en rekke betennelsestilstander. Vi kan nevne: fibromyalgi, slitasjegikt, leddgikt, eksem, psoriasis, autoimmun skjoldkjertelbetennelse, irritabel tarm, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom.
Auto-immunesykdommer kan komme snikende og utvikle seg over tid. Du kan gjøre mye med kostholdet - Sofie og Erik Hexeberg vil dele sin kunnskap med deg lørdag 14. november.

AUTO-IMMUNE LIDELSER – med kostholdet kan du forbedre livskvaliteten og få bedre kontroll over sykdommen.

 

På denne lørdagen får du en gjennomgang av hvilke matvarer som fremmer betennelse i kroppen og hvordan dette kan testes. Du vil få kunnskap om kosthold, behandling og hvordan du selv kan påvirke din sykdom. Hvorfor ikke bli med på Kostreforms temadag lørdag 14. november på flotte Grand Terminus Hotel i Bergen? Her vil du møte hyggelige mennesker og få håndfaste råd og kunnskap som kan hjelpe deg videre. Aldri har det vært viktigere å ha kunnskap om hvordan du kan optimalisere helsen din – velkommen til oss! (NB! Påmelding påkrevet slik at vi kan overholde alle smitteverntiltak og god avstand.)

PROGRAM:
09:15 – 09:50 Registrering
09:50 – 10.00 Velkommen
10.00 – 11.00 Hva er betennelser og autoimmune sykdommer?
Hva er maten sammensatt av og hvordan påvirker den kroppen?
11.00 – 11.30 Pause
11.30 – 12.30 Hvilke sammenheng er det mellom matintoleranse, betennelser og autoimmune sykdommer?
12.30 – 13.00 Pause med lavkarbosnacks
13.00 – 14.00 Hva skal vi spise?
14.00 – 14.15 Spørsmål fra salen

 

MELD DEG PÅ HER! 
(Alle tidligere arrangementer er blitt utsolgt.)
Pris 550 kr. inkl. kaffe & snacks
(450 kr. for medlemmer i Kostreform)
STED: GRAND HOTEL TERMINUS – 1 minutt fra Bergen Stasjon, Bystasjonen bussterminal og bybane! Mer sentralt kan det ikke bli! Terminus er et fantastisk hotell med ypperlig service, flotte fasciliteter og en liten opplevelse i seg selv. Adresse: Zander Kaaes gate 6 – tlf. 55 21 25 00.

Kontaktpersoner i Kostreform: Anne Marit Erstad – tlf. 413 14 453
Margot Carlsen – tlf. 913 31 586

COVID-19 og avstandskrav på arrangementer: De som er tilstede skal kunne holde minst 1 meters avstand til andre som ikke er i samme husstand eller tilsvarende nære, og avstanden må kunne holdes under hele arrangementet. Vi har derfor ikke åpnet for flere enn 100 deltagere per i dag. Vi tar forbehold om at statlige retningslinjer kan endre seg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar