Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Info om e-bøker

Vi får ofte henvendelser om e-bøker; hvordan disse kan lastes ned, hvor filen havner og hvordan de kan leses på pc, nettbrett eller telefon. Her har vi forsøkt å besvare de vanlige spørsmålene omkring e-bøker og vise deg hvordan du enkelt kan lese e-bøken du har kjøpt på din foretrukne enhet.
NEDLASTING FRA BEKREFTELSESMAIL

Når ordren din er fullført, vil du motta en bekreftelsesmail fra oss, som på bildet under. Trykk på filnavnet (markert i svart på bildet) for å starte nedlastingen. E-boken blir da lastet ned på den enheten du leser mailen med.

NEDLASTING FRA LILLEMANE.NO

Når du kjøper en e-bok gjennom nettbutikken vår, og ordren er fullført, blir du tatt videre til en side som vist på bildet under. Her får du en oppsummering av ordren, samt lenken til å laste ned boken din. 

Trykk på den oransje knappen som den nedenfor og e-bokn blir lastet ned på nettbrettet, mobilen eller pc-en du bruker.

EPUB-FILER 

Alle våre e-bøker er av filtypen EPUB. Dette er for å beholde høy oppløsning og kvalitet, og samtidig kunne holde filstørrelsen så lav som mulig.

For å åpne en EPUB-fil trenger du et program som kan behandle slike filer, som de aller fleste lese-apper og -programmer gjør. Alle Apple-produkter kommer med «Apple Books» ferdig installert, og om du ikke har endret dette i innstillingene dine, vil e-boken din havne her. Filene er også kompatible med Kindle.

På Windows-enheter kan du trenge å laste ned et program dersom dette er første gangen du åpner en e-bok. Adobe Digital Editions, EPUB Reader og andre programmer finner du i Microsoft Apps.