Nye lavkarbo bøker fra Lille Måne

I Januar kommer vi med to flotte lavkarbo kokebøker. Lavkarbo for nybegynnere er boken for deg som vil lykkes med lavkarbo og se tydelige resultater etter 4 uker og Mer matglede med lavkarbo er en flott inspirasjonsbok med 100 oppskrifter! Vi tar en titt inn i begge bøkene!

Lavkarbo for nybegynnere – slik lykkes du på fire uker

Lavkarbo for nybegynnere – slik lykkes du på fire uker er skrevet av Lars-Erik Lisfeldt. Lars-Erik er en av Skandinavias fremste lavkarbo forfattere, og har gitt ut flere bestselgende bøker tidligere hos oss. Nå er han tilbake med en bok for deg som vil lykkes med lavkarbo og se tydelige resultater etter 4 uker!

Lavkarbo er enklere enn du tror, smaksrikt og befriende … Befriende fordi du får et jevnt og stabilt blodsukker, og da avtar søtsug og «panikksult». Når du spiser lavkarbo får kroppen sjanse til å forbrenne det fettet du gjerne vil bli kvitt, og denne boken gir deg oppskriften.

Lavkarbo er ikke bare et kosthold for å gå ned i vekt. Det er et kosthold som skal inspirere deg til å lage god mat, på en enkel og ukomplisert måte, med helt vanlige matvarer. Så hva venter du på? Det som venter på deg er god, vanlig mat som starter fettforbrenningen. Tempoet justerer du selv. Du får med en fire ukers plan – følger du den har du stor sjanse for å lykkes!

BESTILL BOKEN HER! 

LAVKARBO FOR NYBEGYNNERE - gir deg grunnleggende informasjon. Det kan være lurt å starte med lavkarbo 1 måneds tid, før du setter i gang med keto!"

Mer matglede med lavkarbo

Vil du spise litt sunnere og samtidig kvitte deg med noen kilo? Da er denne kokeboken perfekf for deg!

Forside Mer matglede med lavkarbo

Mer matglede med lavkarbo er skrevet av Anne Aobadia. Anne er oppskriftsansvarlig på Skandianvias mest leste helseside, kostdoktorn.se, der hun skriver sammen med den populære legen Andreas Eenfeldt.

Denne oppskriftsboken gir deg alle verktøyene du trenger, og 100 oppskrifter på små og store måltider. Det du slipper i denne kokeboken er gluten og tilsetningsstoffer. Her lærer du hvor lett det kan gjøres å lage mat som hjelper deg med vekten og samtidig gir deg god helse.

Mer matglede med lavkarbo er en flott og inspirerende kokebok som vil gi deg lettlaget, sunn og slankende mat!

BESTILL BOKEN HER!

«En kjempefin bok for oss som nettopp har begynt med lavkarbo. Inspirerende bilder på oppskrifter som ikke er for vanskelige. Har lyst til å prøve alle sammen!»

Leseranmeldelse fra Bokus