Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Her hører du Lille Månes nye og beste lydbøker

Strømmeguide til våre lydbøker

Lille Månes lydbøker er tilgjengelige på en rekke strømmetjenester, men med alle leverandørene på markedet kan det være vanskelig å orientere seg. Her presenterer vi en kort oversikt over årets nye innspillinger, det beste av tidligere utgivelser, og hvor du kan høre dem.
Trykk på din foretrukne strømmetjeneste under boken du vil høre og kom direkte til siden hvor du kan begynne å lytte!

Kunsten å være snill av Stefan Einhorn

Hva betyr det å være snill? Hva legger vi i begrepet i moderne tid, og hvordan kan vi bli et snillere og bedre menneske?

Dette er en vakker bok om kraften i gode gjerninger, som løfter forståelsen av hvor viktig det er å være god og snill med våre medmennesker.

Lydboken kan du høre på: StorytelNextoryPodimoBookbeat

Nytt håp ved demens og Alzheimers sykdom: hva alle bør vite av Iver Mysterud

Hva kan du gjøre for å beskytte deg mot demens?

I denne lydboken får du viktig innsikt om både årsaker til og hensiktsmessige tiltak mot kognitiv svekkelse og Alzheimers sykdom.

Lydboken kan du høre påNextoryBookBeat,

Suksessens sju åndslover av Deepak Chopra

Er suksess alltid avhengig av hardt arbeid, spisse albuer og ingenting annet?

I denne lydboken forteller Deepak Chopra oss hvordan vi kan bedre forholdet til våre medmennesker, livet og vårt eget tankesett. Suksessens sju åndslover vil forandre perspektivet ditt på hvordan du kan oppnå suksess.
Lytt her: StorytelNextoryBookBeat,

Kunnskapens stemme : en veiviser til indre fred av Don Miguel Ruiz

Hvordan kan du frigjøre deg fra misforståelser og indre stemmer som forsøker å styre deg, eller begrense utviklingen din? Ved hjelp av indiansk livsvisdom fra Mexico, viser don Miguel Ruiz hvordan du gjenvinner troen på deg selv – gjennom sannheten og kontakt med vår sanne natur.

Lytt her: StorytelNextoryPodimoBookBeat

De fire leveregler : en praktisk lære i personlig forvandling av Don Miguel Ruiz

Ruiz kartlegger de selvbegrensende holdningene som fratar oss livsgleden og skaper unødig lidelse. Han gir oss fire tilsynelatende enkle, men svært virkningsfulle leveregler basert på de gamle toltekernes visdom.

En inspirerende, liten bok!

Lytt her: FabelStorytelNextoryBookBeat

Kjærlighetens kunst: indiansk visdom for et rikere kjærlighetsliv av Don Miguel Ruiz

Boka viser hvordan maktkamp gradvis ødelegger de fleste forhold, og viser hvordan vi skal godta og tilgi oss selv og andre for å reparere emosjonelle sår, og gjennvinne frihet og glede som er avgjørende for lykkelige forhold.

En vakker, tankevekkende og inspirerende bok!

Hør den her: BookBeatPodimoNextoryStorytel

Kunsten å bli uforglemmelig!

Vil du bli en av dem som kan opptre med stil? Med karakter, klasse og dannelse – en som rett og slett blir uforglemmelig?

Denne boken presenterer Dale Carnegie’s prinsipper om hvordan å behandle andre mennesker, hvordan du holder bekymringer og stress på avstand, og hvordan du utvikler sosiale ferdigheter som du alltid vil ha bruk for.

Lytt på: StorytelNextoryFabelPodimoBookBeat

Fra forbud til fornuft av Arild Knutsen

Lydboken gir håp om en ny politikk for de vanskeligst stilte, og gir konkrete råd om endringer for å hjelpe disse inn i samfunnet igjen. En sterk, tankevekkende og god leseopplevelse.

I denne lydboken møter du Arild privat, hans møte med behandlingsapparatet og rettsvesenet. Thorvald Stoltenberg bidrar med et varmt forord.

Hør den rørende og opplysende lydboken her: StorytelNextoryFabelPodimoBookBeat

Meditasjoner for dyp avspenning – inspirert av Eckhart Tolle

Finn indre ro og kraft i disse dype meditasjonene inspirert av Eckhart Tolle.

Denne lydboken inneholder en beroligende tekst som tar deg med på et dypere bevissthetsnivå.

Meditasjonene er laget for at du skal oppnå dyp avspenning, styrke ditt immunforsvar og gi deg mental styrke. Avsluttes med beroligende musikk. Innlest av Morten Røhrt og Jan Mesicek.

Hør disse beroligende meditasjonen her: StorytelNextoryFabelBookBeat

Lydbok, Lydbøker