Oppsummering av Høstkonferansen 2019

Høstkonferansen 2019 var den tiende Høstkonferansen Forlaget Lille Måne har arrangert. Og for et program vi hadde i år!

Den store gjesten og vår nye stjerneforfatter og medisinsk ingeniør Martina Johansson gjorde en fenomenal innsats der hun holdt tre foredrag alene (grunnet uheldig sykdom i siste liten). Vi hadde to innslag om kreft fra Terje Toftenes og Karin Hvoslef som begge hadde overlevd denne skumle diagnosen.

To foredrag handlet om kvinnehelse og bakgrunnen for forskjeller mellom menn og kvinner fra Oddveig Myhre og Linda Rahbek. Vi fikk også innblikk i keto og faste fra et historisk perspektiv av Dag Vilje Poleszinsky (dr. philos) og vi fikk høre flere helsereiser som beskriver og inspirerer hvor bra man kan få det om man endrer livsstilen sin.

God lunsj

Flere av deltakerne kommenterte at konferansen var den mest innholdsrike Høstkonferansen på flere år. De to næringsrike lunsjene på hotellet i Sandvika smakte utmerket og det var mange velsmakende lavkarboretter å velge mellom.

Konferansedeltakerne fikk også en grundig innføring i farene ved ultraprosessert mat av Marit Kolby Zinöcker fra Bjørknes høyskole som fløy inn til Høstkonferansen direkte fra en større ernæringskonferanse i Irland. For første gang på Høstkonferansen avsluttet vi med meditasjon.

Under er noen stemningsbilder fra Høstkonferansen:

Gikk du glipp av Høstkonferansen?

Da kan du se opptak av alle forelesningene, filmet av Tunsberg medisinske fagskole.

Kjøper du tilgang nå får du også opptak av alle foredragene fra Høstkonferansen 2018 med på kjøpet og det koster bare 390,–.

KJØP TILGANG!

Presentasjoner

Vi legger ut presentasjoner i pdf-format fortløpende på siden til Høstkonferansen 2019 i programmet.