LILLE MÅNE KONFERANSER & SEMINARER

Forlaget Lille Måne ønsker at publikum, lesere og nysgjerrige skal få møte forfatterne våre, og andre samarbeidspartnere som deler våre visjoner.

Derfor inviterer vi hvert år til flere anledninger der nettopp du kan få bli bedre kjent med dem og budskapet de ønsker å dele med deg.

HØSTKONFERANSEN

neste konferanse: 16.-17.oktober 2021
Thon Hotel Arena, Lillestrøm 

Her samles alle i Norge som brenner for ernæring, kosthold og helhetlig helse.  HØSTKONFERANSEN samler Forlaget Lille Månes forfattere og samarbeidspartnere og går i år av i Lillestrøm. Konferansen har mange faste deltakere og her blir det alltid fullt hus, så det er lurt å sikre seg plass i tide. Konferansen har 12 års jubileum i 2021. Les mer her

Facebookside: @Høstkonferansen

Vil du se konferansen på TV – hjemme i full HD?

SUNN MAT & MATGLEDE


UTSATT TIL MAI 2022
Thon Hotel Arena, Lillestrøm 

NORSK MAT ER SUNNERE OG BEDRE ENN VI TROR – med det som slagord inviterer vi alle som brenner for lokalmat, tradisjonsmat og sunn, ekte mat til en konferanse og festival til fantastiske lokaler i Lillestrøm. Bli bedre kjent med matprodusenter og de mange som holder hjulene i gang. Vi ønsker spesielt velkommen innovatører og nyetableringer, enten det er produkter eller produsenter. Konferansen debuterer i 2021 – bli med på et nytt lite eventyr, du også!

Les mer her

Facebookside: @Forlaget Lille Måne

KOGNITIV HELSE – HOLD DEMENS PÅ AVSTAND

Sted ikke bestemt – Oslo/Viken november 2021

Hva du må vite om demens og Alzheimers sykdom.
Fokus på forebygging og den nyeste forskningen.

Foredragsholder er Iver Mysterud, forfatter av boken NYTT HÅP VED DEMENS OG ALZHEIMERS, en sykdom som i et alarmerende tempo rammer stadig flere i Norge. Hvilke tiltak kan du gjøre for å hindre å få sykdommen og hvordan begrense utviklingen hos dem som er rammet?

Facebookside: @Forlaget Lille Måne 

STOFFSKIFTEDAGEN

Kommer januar 2022
Thon Hotell Oslofjord, Sandvika

Hvordan leve best mulig med ubalanser i stoffskiftet? Stoffskiftesykdommer er spesielt utbredt i Norge, og rammer i all hovedsak voksne kvinner. Det finnes få og gamle medisiner, og mange opplever å få liten eller ingen hjelp av legen sin. Mangel på kunnskap i helsevesenet er utbredt. Stoffskiftedagen er for alle som er berørte eller ønsker å lære mer og er et uavhengig, fritt og selvstendig arrangement som Forlaget Lille Måne har arrangert med stor suksess siden 2017.

Les mer her

Facebookside: @Forlaget Lille Måne 

VITAMINDAGEN

Kommer januar 2022

Få siste nytt om kosttilskudd, vitaminer og mineraler. Dette er en fagdag for terapeuter, behandlere, leger og andre som har interesse for tilskudd brukt som medisin. Konferansen samler de beste utstillerne som produserer tilskudd og her presenteres ny forskning og nye erfaringer fra inn- og utland.

Les mer her

Facebookside: @Vitamindagen