Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

En søndag til deg og ditt stoffskifte – Stoffskiftedagen i Sandvika 21. oktober

Bruk en søndag på stoffskiftet ditt

Stoffskiftedagen har vært et seminar som har hjulpet mange med ny og viktig kunnskap for å få et bedre stoffskifte. Under «Høstkonferansen» i Sandvika 20.-21. oktober, har vi satt av søndag 21. til nettopp «Stoffskiftedagen». Vi har satt sammen et program med flere nye foredrag, blant annet kommer den populære legen Stig Bruset som vil fortelle om hvordan du som pasient kan få ta del i behandlingplanen med legen din – også kalt samvalg. Med andre ord har du mulighet til å være med på å ta beslutninger som gjelder din helse.

Joakim Øien Iversen tar det grunnleggende rundt lavt stoffskifte og auto-immunitet, han er kanskje en av Norges dyktigste leger på nettopp stoffskiftesykdommer.

Lege Joakim Øien Iversen lærer deg mer om stoffskiftet på Høstkonferansen
Du treffer Lege Joakim Øien Iversen på Stoffskiftedagen i Sandvika 21. oktober.

Oddveig Myhre er naturmedisinsk lege fra USA, og vil gi håndfaste råd om mat, tilskudd og livsstil.

Pasienthistorie fra Tina Seltzer, coach, som har levd med både diabetes og stoffskiftesykdom i flere ti-år. Hun deler sine «nøkler» med deg, og du vil helt sikkert kunne bruke noen av hennes råd om hvordan du som pasient kan ta aktivt del i behandlingen!

Karin Hvoslef, ernæringsrådgiver, jobber med ernæring og følelser, og vil avslutte dagen med kloke ord om hvordan vi snakker godt til og med oss selv. Å slite med stoffskiftet kan medføre nedstemthet, og det er viktig å pleie seg selv riktig når man møter motgang. Velkommen til Stoffskiftedagen – 21. oktober i Sandvika. Dette blir foreløpig siste sjanse til å få være med på dette seminaret.

KJØP BILETTER HER!

Stor gratis parkeringsplass. Ti-femten minutter fra togstasjonen. Billetten koster kr 795 inkludert lunsj og forfriskninger. Mulighet for å overnatte med rabatt, kontakt Thon Hotell Oslofjord, tlf. 67 55 66 00 og oppgi koden Høstkonferansen.

VELKOMMEN! Stoffskiftedagen arrangeres denne gangen sammen med «Høstkonferansen», som starter dagen før. Dersom du vil lese om hele programmet for denne helgen – klikk her.

Kan du ikke komme til Sandvika denne helgen?

Fortvil ikke. I samarbeid med Tunsberg medisinske skole tilbyr vi direkteoverføring – med tilgang til foredragene i tre måneder for kun kr 390,-

Les mer her

lavt stoffskifte, stoffskiftet