Smaksprøver på «keto-kaffe»

Kirsti Nilsen er keto-entusiast og forhandler «It works». På Vitamindagen stiller hun med smaksprøver på «keto-kaffe» og mye annet.

Kan du si noe om hvordan du begynte med keto/kaffe?
I august 2018 startet min 1. prosess med It Works! Jeg startet med ketokaffe, men hadde vel ikke helt trua som så mange andre. Men det viste seg at dette fungerte veldig bra på meg, og jeg gikk ned fem kilo på bare to måneder. Etter hvert begynte jeg også med greens produktene i keto-serien. Det var ikke bare kiloene som ble forandret, selve huden og kroppen forandret seg også.

Kirsti Nilsen er fornøyd og har utvidet engasjementet sitt med «it Works» for å å promotere ketodietten og keto.

– Jeg ble så fornøyd! I oktober i fjor startet jeg neste prosess med It Works!, og ble så forhandler. Prøvde flere produkter, og bruker mange av dem daglig. Som de fine ansiktsproduktene, hvilket har redusert min rødhet i ansiktet, da jeg har «Rosacea». Frem til i dag, fire måneder senere, er jeg fortsatt gira som aldri før! Jeg har så gode erfaringer selv, liker å hjelpe andre og syns det er viktig at alle kan få en sjanse til å forandre livsstil. Derfor prøver jeg å motivere og gi råd om de rette produktene.

– Jeg syns det er viktig at man finner sin egen trivsel, i stedet for å gå etter vekten, for trives man med den man er så ser alt mye lysere ut.
Jeg vet jeg har hjulpet mange allerede med produktene og håper det blir enda flere i tiden fremover.

Dere har mange andre produkter også, hvordan passer det sammen med keto?

– Vi støtter oppunder lavkarbo, ketogent kosthold. De produkter som ikke er keto, har lavt eller ingen innhold av karbohydrater i seg, så de passer godt sammen med ketoproduktene.

Vi har livsstilsprodukter, oljer, ernæringspulver, velvære og kropp-hud. På Vitamindagen i Sandvika vil vi dele ut smaksprøver på en rekke keto-produkter! Dette blir en spennende dag, det er første gang jeg er med og deltar på en konferanse med utstilling og stand så, dette gleder jeg meg til.

Håper det er mange som tar turen innom for en prat og smak!

Vi ønsker Kirsti velkommen til VITAMINDAGEN i Sandvika – 23. mars.
HER SKAFFER DU DEG BILLETT

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar