Stoffskiftedagen kommer til Moss!

Ernæringsterapeut Gunn-Karin Sakariassen: Riktig mat kan gjøre en stor forskjell!

ERNÆRINGSTERAPEUT Gunn-Karin Sakariassen har selv lavt stoffskifte. Hun jobber til daglig med å hjelpe personer som trenger bedre kosthold, med nettopp det. På Stoffskiftedagen i Kristiansand vil hun lære deg hvordan du kan bruke mat for å bli bedre, få mer energi og gjerne kvitte deg med et par overflødige kilo!

Stoffskiftedagen kommer lørdag 28. oktober til Moss. Hovedforeleser, lege Joakim Øien Iversen, gir en grundig innføring i stoffskiftesykdommer – symptomer, muligheter for bedring, medisinske alternativer og ikke minst hvordan man kan bli mindre sliten og mer opplagt. Stoffskiftedagen kommer nå for første gang til Moss, og det er ventet mange mennesker til Østfoldkirken denne lørdagen.

“Nesten 8% av befolkningen har stoffskiftesykdom, og dette kan regnes som en av de nye, «skjulte» folkesykdommene”

“Selv oppdaget jeg at jeg hadde lavt stoffskifte ved en tilfeldighet”

Det er et utfordrende tema. Stoffskiftesykdom, mangel på energi, overvekt, betennelser – dette er slike ting som også kan gi grunnlag for mer alvorlige sykdommer senere, som blant annet diabetes, sier Gunn-Karin. Det er altså viktig å kunne så mye som mulig, for å sikre seg god helse. Gunn-Karin Sakariassen er en fantastisk inspirerende foreleser. Hun vil konsentrere seg om mulighetene som ligger i riktig mat, optimale kosttilskudd og 10 gode råd til en bedre hverdag.

Kan virkelig mat gjøre noe med stoffskiftet sitt?
– Ja, det er klart det kan og det vil jeg fortelle om på Stoffskiftedagen. Selv oppdaget jeg at jeg hadde lavt stoffskifte ved en tilfeldighet. Jeg sov dårlig, hadde smerter i ledd, dårlig fordøyelse og i det hele tatt. Selv om jeg er ernæringsterapeut så måtte jeg «lese meg opp» på nytt om kosthold, fysisk aktivitet og stressmestring. Dette vil jeg snakke om på lørdag, sier Gunn-Karin Sakariassen som gleder seg til å komme til Østfoldkirken.

Håper vi sees i Moss!