Lege Joakim Øien Iversen lærer deg mer om stoffskiftet på Høstkonferansen

Stoffskiftedagen kommer til Vestlandet lørdag 9. juni

Nå er tiden inne for å sikre seg plass!

Stoffskiftedagen kommer til Vestlandet lørdag 9. juniStoffskiftedagen kommer til Vestlandet lørdag 9. juni.  Det er andre gang Stoffskiftedagen går av stabelen i Stavanger.

Dette er seminaret som skal gi deg håndfaste råd og tips, slik at du kan få det bedre med din stoffskiftesykdom – uansett hvor lenge du har vært syk, eller hvilken variant av sykdommen du sliter med

Den populære legen Joakim Øien Iversen bruker mesteparten av sin praksis på nettopp stoffskiftepasienter, og er svært populær. Han har lange ventelister, men ønsker å hjelpe flest mulig. Derfor tar han ut på veien, sammen med sin forlegger Jan Mesicek i Lille Måne, og arrangerer dette seminaret over hele landet. I år kommer vi imidlertid ikke til å reise like mye som i fjor, så ikke gå glipp av denne sjansen!

Samarbeid med Stoffskifteforbundet i Rogaland

Arrangementet skjer i samarbeid med Stoffskifteforbundet i Rogaland. Jo Inge Kaastad fra STOFO vil forelese om sin helsereise og overgangen fra syntetiske medisiner til såkalte «naturlige medisiner». Et tema som engasjerer mange! I år og i fjor har vi vært plaget med mangel på Levaxin, mange har klaget på dårlig kvalitet på de tablettene som har vært tilgjengelige – og mange blir ikke friske nok bare på Levaxin!

Stoffskiftedagen kommer til Vestlandet lørdag 9. juni

Du får høre lege Joakim Øien Iversen på stoffskiftedagen i Stavanger 9. juni

Dialog med fastlegen

Joakim Iversen vil fortelle om de to viktigste medisinske grunnene til at man ikke har blitt frisk etter å ha fått Levaxin og hvordan man skal få ordnet det hos fastlegen. På den ene siden handler det om hvilke medisiner som er tilgjengelig, hvordan man gjør en kombinasjonsbehandling og hvilke argumenter man bruker hos fastlegen. Men et kan også handle SIBO (bakterieovervekst i tynntarmen) som en komplikasjon av lavt stoffskifte som trenger behandling i seg selv.

Rosenvold leder pasientorganisasjonen Thyroidea Norge, og fokuserer på å spre informasjon på foreningens nettsider og besvare henvendelser fra leserne

Leder av pasientorganisasjonen Thyroidea Norge, Anne Marie Rosenvold, kommer på Stoffskiftedagen i Stavanger 9. juni

Anne Marie Rosenvold leder pasientorganisasjonen Thyroidea Norge, og fokuserer på å spre informasjon på foreningens nettsider og besvare henvendelser fra leserne. Hun er nesten et lite levende leksikon! Hun opplevde å miste mange kilo da hun byttet medisin, men reisen har likevel vært utfordrende. Hun holder et engasjerende foredrag!

Stoffskiftedagen handler om å dele og spre kunnskap

Arrangør av Stoffskiftedagen Jan Mesicek, i Forlaget Lille Måne

Jeg synes det er flott at vi kan samarbeide med Stoffskifteforbundet lokalt her i Rogaland. Vi avslutter seminaret med en panelsamtale, det har vi gjort en gang før og det var veldig nyttig, sier Jan Mesicek, ansvarlig arrangør i Forlaget Lille Måne. Han fikk selv problemer med stoffskiftet for et par år siden. – Jeg skjønte jo ingenting, men jeg er jo heldig som kjenner mange gode leger.

Jeg blir oppriktig lei meg når jeg leser på nettet om alle som ikke får noe tilbud og som virkelig sliter med å få riktige medisiner og den oppmerksomheten de har krav på. På Stoffskiftedagen forsøker vi å gi så mye kunnskap som mulig, slik at folk kan få bedre hjelp fra fastlegen sin

Hjertelig velkommen alle sammen! I år valgte vi å starte litt senere på dagen, slik at flere fra områdene rundt forbi Stavanger, også får sjansen til å delta, avslutter Jan Mesicek.

Stoffskiftedagen kommer til Vestlandet lørdag 9. juni Arrangementet finner sted på Folkets Hus, Løkkeveien 22 (åpne i Google Maps). Dørene åpnes kl. 10.00. Foredragene starter kl. 11.00 med innledning av Stoffskifteforbundet i Rogaland.

Det blir servert litt enkle frukt og grønnsaker i pausene. Trenger du mer mat eller ønsker deg noe spesielt, så ta med litt ekstra. Kaffe, te og vann serveres hele dagen.

BESTILL BILLETT HER

Stoffskiftedagen kommer til Vestlandet lørdag 9. juni – Billetter bestilles her:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar