DENNE INFORMASJONEN ER BEREGNET PÅ BOKHANDLERE, BIBLIOTEK, SKOLER OG MEDIA
For hovedsiden.

Deepak Chopra er en av vår tids mest leste forfattere i segmentet spirituell og åndelig litteratur.

Deepak Chopra

DEEPAK CHOPRA

Suksessens syv åndslover

Denne boken avliver myten om at suksess er resultatet av hardt arbeid, detaljerte planer eller store ambisjoner. Følger man de naturlovene som styrer hele «Skapelsen», vil man lett og uanstrengt oppnå de samme resultater, skriver Deepak Chopra i denne lille klassikeren av en bok.

Suksessens syv åndslover vil forandre perspektivene på hvordan man kan oppnå suksess. Når vi forstår vår sanne natur og lærer å leve i harmoni med naturlovene, vil følelsen av velvære, god helse, harmoniske forhold, energi, livsglede og materiell overflod komme av seg selv.

Gjennom tidløs visdom og praktiske veiledninger trinn for trinn, gir denne boken deg verktøy som du kan ta i bruk øyeblikkelig, og som du stadig vender tilbake til.

I Chopras bøker smelter moderne fysikk, filosofi, praksis og teori, gammel østlig visdom og moderne vestlig vitenskap sammen. Chopra drar veksler på det beste i flere verdener, og resultatet blir en nyskapende filosofi for vår tid. Dette er Deepak Chopras minste bok, men kanskje den viktigste han har skrevet – for budskapet er relevant og viktig for alle.

Den leverer råd om å leve i harmoni med naturlovene, og selv om den ikke varer i mer enn 2 timer gir deg den verktøy du kan ta i bruk med en gang – og du kan alltids komme tilbake til den for å repetere. «Østlig visdom» har det med å gi nye perspektiver for hver gang man lytter til budskapet.

Digital lydbok
9788293154938
Innleser Jan Mesicek
Spilletid 2 timer

Papirbok: (kommer høsten 2021, kan forhåndsbestilles)
9788293154952

Om forfatteren:
Deepak Chopra (f. 1946) er en indisk-amerikansk lege som har skrevet utallige bøker, i hovedsak om et alternativ livssyn og helhetsmedisin. Han var tidlig en ambassadør for meditasjon og ayurvedisk medisin.

Deepak Chopra har skrevet flere bestselgere, ofte store bøker om livets store og viktige temaer. Men denne perlen, Suksessens syv åndslover, er en liten bok som går rett i baklommen. I denne finner du livsvisdom og inspirasjon med et evig liv; fra sin praksis og utdannelse som lege (spesialist i indremedisin og endokrinologi) til østlige religioner og filosofi.

Les mer på forfatterens hjemmeside og wikipedia (US) (NO)

Er du bibliotekar eller presse og vil ha informasjon fra oss direkte i din epost?

Er du bokhandler og vil ha informasjon fra Lille Måne om nyheter og arrangementer?Deepak Chopra