13.-14. november 2021
Thon Hotell Oslofjord, Sandvika

NORSK MAT ER SUNNERE OG BEDRE ENN VI TROR – med det som slagord inviterer vi alle som brenner for lokalmat, tradisjonsmat og sunn, ekte mat til en konferanse og festival i Sandvika. Bli bedre kjent med matprodusenter og de mange som holder hjulene i gang. Vi ønsker spesielt velkommen innovatører og nyetableringer, enten det er produkter eller produsenter. Konferansen debuterer i 2021 – bli med på et nytt lite eventyr, du også!

Messe med plass til over 50 representanter for norsk landbruk på sitt beste,det være seg kjøtt, fisk, frukt, grønnsaker, vin, øl, kjeks eller brød.

  • 10-15 foredrag over to dager
  • 50-60 stands med informasjon, varesalg og smaksprøver
  • 300-400 besøkende

Standinfo:

  • Standardstand: 2,4 x 2 m: 12 500,-
  • Medium stand: 5 x 2 m: 17 500
  • Stor stand:  7 x 4 m: 25 000,-

Vi ser også etter en hovedsponsor og produkter til goodybagen!

Ta gjerne kontakt med Therese eller Jan for flere opplysninger om hvordan vi kan sammarbeide for å få til et uslåelig evenement!

Jan Mesicek, arrangør, Tlf. 22431070
Therese Mæhle, messekoordinator, Tlf. 22431070