Høstkonferansen – møt utstillerne

Tunsberg Medisinske Skole er en av Norges største skoler innen helse og ernæring, og ble etablert i 1998. I dag er det over 800 studenter som årlig tar kurs og studier hos dem. Studentene får oppfølging av mer enn 20 dyktige og engasjerte lærere.

“Vi har studenter i alle aldre. De yngste er rundt 20, og vår eldste student er faktisk snart 80 år! Vi har også studenter fra alle deler av landet og også noen som bor i utlandet. Mange av våre kurs og utdanninger kan tas via Internett”

Truls Isaksen og Signy Skåre kan svare på spørsmål under høstkonferansen

Truls Isaksen og Signy Skåre kan svare på spørsmål under høstkonferansen

Felles for nesten alle våre studenter er at de har oppdaget selv hvilken sammenheng det er mellom hva vi spiser og helse. Mange har spist seg frisk fra langvarig sykdom, og ønsker å lære mer for å kunne hjelpe andre.

Hvis du vil fortelle om en utdanning som passer for de som kommer til høstkonferansen, hvilken er det?

– Da vil jeg trekke frem utdanningen til Kostholdsveileder, som er vårt mest populære tilbud innen ernæring. Det foregår som et nettstudium over ca. 1 år, men kan både tas raskere eller over lengre tid.

Kostholdsveileder bygger på funksjonell medisin, og tar utgangspunkt i at nesten all sykdom skyldes en mangeltilstand eller ubalanser. Kroppen har en fantastisk evne til å reparere seg selv. Ved å sikre tilgang på alle stoffene kroppen trenger gjennom et  balansert kosthold og tilskudd av næringsstoffer, vil man kunne forebygge og reversere sykdomsprosesser.

“Kostholdsveileder er altså grunnutdanningen hvor du lærer å veilede mennesker med ulike plager til bedre helse, men en ernæringsterapeut kan jobber med vanskeligere problemstillinger”

Hva er det som skiller kostholdsveileder fra ernæringsterapi?

– Det viktigste er at ernæringsterapi bygger på det du lærer på kostholdsveileder.  Når du har tatt ernæringsterapi så kan du jobbe som terapeut. Det vil si at du jobber mye med forebygging og reversering av ulike sykdomsprosesser.

Kostholdsveileder er altså grunnutdanningen hvor du lærer å veilede mennesker med ulike plager til bedre helse, men en ernæringsterapeut kan jobber med vanskeligere problemstillinger.

En ernæringsterapeut har også mye praksis og lærer enda mer om motivasjon og endringsledelse. For det hjelper jo lite med mye kunnskap om ernæring, hvis du ikke klarer å få dine pasienter til å gjennomføre endringene.

Live HD-TV

I samarbeid med Tunsberg Medisinske Skole overfører vi hele konferansen i Live HD-TV!

Har du ikke anledning til å ta turen til Høstkoferansen, fortvil ikke. I samarbeid med Tunsberg Medisinske Skole vil alle foredrag denne helgen være tilgjengelig via Live HD-TV. Live HD-TV betyr at vi sender direkte i høy kvalitet. 3 kamera, bra lyd og bilde av PowerPoint. Alt kan ses på PC, Mac, Nettbrett og de fleste telefoner. Klarer du å se en YouTube-video så klarer du å se dette! Du vil også få tilgang til alle opptakene noen få dager etter konferansen. Tilgangen varer i 6 måneder.