Ukens oppskrift – Lavkarbo smoothie
Ukens oppskrift er en deilig lavkarbo smoothie basert på kremfløte og helmelk.
Oppskriften er hentet fra boken Lavkarbo – husmannskost. Boken er nå på salg og kan kjøpes her.
Å bruke isbiter av kremfløte er en bra metode for å få en smak som minner om milkshake. Har du ikke forberedt fløteisbitene på forhånd, så kan du bare sløyfe disse og bruke vanlige isbiter istedenfor.
Ingredienser 1 porsjon
1 dl kremfølte
1 dl gresk eller tyrkisk yoghurt
1 dl helmelk
1 dl bær, for eksempel bringebær eller jordbær
4 «isbiter» laget av fløte
Fremgangsmetode:
Miks sammen kremfløte, yoghurt, melk, bær og isbiter til en jevn smoothie. Server umiddelbart.
Tilsett gjerne 1/2 dl vann med kullsyre. Resultatet er en sprudlende, oppfriskende drikk.
Ukens oppskrift er en deilig lavkarbo smoothie basert på kremfløte og helmelk.
Den er hentet fra boken Lavkarbo – husmannskost av kostholdsrådgiveren Anna Hallén. Smoothien er rask og enkel å lage, og i juli er det lite som kan smake bedre!
Å bruke isbiter av kremfløte er en bra metode for å få en smak som minner om milkshake. Har du ikke forberedt fløteisbitene på forhånd, så kan du bare sløyfe disse og bruke vanlige isbiter istedenfor.
Oppskriften er hentet fra boken Lavkarbo – husmannskost. Boken er nå på salg og kan kjøpes her.
Ingredienser 1 porsjon
1 dl kremfølte
1 dl gresk eller tyrkisk yoghurt
1 dl helmelk
1 dl bær, for eksempel bringebær eller jordbær
4 «isbiter» laget av fløte
Fremgangsmetode:
Miks sammen kremfløte, yoghurt, melk, bær og isbiter til en jevn smoothie. Server umiddelbart.
Tilsett gjerne 1/2 dl vann med kullsyre. Resultatet er en sprudlende, oppfriskende drikk.