• 0 Items - kr 0
    • Ingen varer i handlekurven.

Aktuelt

mandel_fl

Ukens oppskrift

En av våre favoritter: sukkrefrie mandelboller
passer perfekt til en varm kopp kaffe!

Oppskriften kommer fra boken Fristende lavkarbo som lar deg bytte ut all baksten du spiser med sukkerfrie og like gode alternativer!
Les mer om boken her.

Matias K. Buestad

Forlagsassistent

Ingredienser (16 boller)

4 egg
2 dl crème fraîche
4-6 ss sukrin
I 1/2 dl hjemmelaget mandemel
1 ts vaniljepulver
1/2 ts salt
1/2 – 1 ts kardemomme
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
I dl kokosmel
Utklipp fra boken Fristende lavkarbo

Fremgangsmetode

Bland eggene med crème fraîce. Rør deretter in resten av ingrediensene unntatt fiberhusk og kokosmel. Disse to produktene tykner røren og røres derfor inn helt til sist.
La røren svelle 10 minutter mens du gjør klar stekebrett og bakepapir. Hvis du vil ha fin fasong på bollene, bruker du muffinsformer. Hvis du (som meg) synes det er sjarmerende med boller som flyter ut og blir ganske flate, tar du en stor spiseskje røre og lager så vakre klatter som du klarer. Pass på at du har litt mellomrom mellom hver klatt.
Stek bollene midt i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. De lukter nydelig, og smaker herlig!