• 0 Items - kr 0
    • Ingen varer i handlekurven.

Aktuelt

Pannekake

Ukens oppskrift

Ukens oppskrift er både lavkarbo, og gluten- og nøttefri. Den er hentet fra kokeboken Frøken Holm 1, som vi fortsatt har noen igjen av på lager og som fortsatt er på tilbud. Boken bestiller du her.

Matias K. Buestad

Forlagsassistent

Ingredienser:

  • 3 store egg
  • 2 dl kefir
  • 1 dl vann
  • 20 g Finesse
  • 30 g havrefiber
  • 10 g fiberhusk
  • 3 g xanthangum
  • 1/4 ts bakepulver
  • 1/4 ts natron

Næringsinnhold per 100 g

Kcal: 304
Fett: 13 g
Proteiner: 9 g
Netto karbohydrater: 1,2 g

Fremgangsmåte

  1. Bland de tørre ingrediensene godt sammen i en bolle.
  2. Tilsett egg, kefir og vann, og pisk godt sammen.
  3. Sett en non-stick stekepanne på medium til lav varme og ha i en klatt med smør. Sett 8 klatter av pannekakerøren (omtrent én stor, toppet teskje) i panna. Ha god avstand mellom klattene.
  4. Stek i 2-3 minutter, før du snur pannekakene og steker på den andre siden.
  5. Oppbevares i tett boks i inntil 1 uke. Kan fryses.