Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

Ukens oppskrift – minipannekaker m/sirup og bacon

Ukens oppskrift

Ukens oppskrift er både lavkarbo, og gluten- og nøttefri. Den er hentet fra kokeboken Frøken Holm 1, som vi fortsatt har noen igjen av på lager og som fortsatt er på tilbud. Boken bestiller du her.

Ingredienser:

  • 3 store egg
  • 2 dl kefir
  • 1 dl vann
  • 20 g Finesse
  • 30 g havrefiber
  • 10 g fiberhusk
  • 3 g xanthangum
  • 1/4 ts bakepulver
  • 1/4 ts natron

Næringsinnhold per 100 g

Kcal: 304
Fett: 13 g
Proteiner: 9 g
Netto karbohydrater: 1,2 g


Fremgangsmåte

  1. Bland de tørre ingrediensene godt sammen i en bolle.
  2. Tilsett egg, kefir og vann, og pisk godt sammen.
  3. Sett en non-stick stekepanne på medium til lav varme og ha i en klatt med smør. Sett 8 klatter av pannekakerøren (omtrent én stor, toppet teskje) i panna. Ha god avstand mellom klattene.
  4. Stek i 2-3 minutter, før du snur pannekakene og steker på den andre siden.
  5. Oppbevares i tett boks i inntil 1 uke. Kan fryses.

lavkarbo, mat, ukens oppskrift

0
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomTilbake til butikken