Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

Ukens oppskrift – panna cotta med bærsaus

Fristende lavkarbo – ukens oppskrift

Vi vil gi dere nok en smakebit på hva du kan finne i Fristende lavkarbo!

Her kan du lese mer om boken.

Panna cotta med bærsaus

Ingredienser: 2 porsjoner

3 dl kremfløte
1 ts vaniljepulver
1 ss sukrin
2 plater gelatin
100 g valgfrie bær
1–2 ss sukrin


Fremgangsmetode

Denne kan varieres med ulike smakstilsetninger og ulikt tilbehør. Her hjemme serveres den både med
filetert appelsin dyppet i en blanding av sukrin og kanel, og med bærsaus.
Legg gelatinplatene til bløt i kaldt vann. Bland de øvrige ingrediensene sammen i en kjele og varm opp til kokepunktet. Ta kjelen av platen, og la blandingen avkjøle seg litt.
Klem vannet ut av gelatinplatene, og rør dem inn i fløteblandingen. Hell det over i to små former, og la det stivne i kjøleskapet.
Bærsaus smaker nydelig til, både varm og kald. En enkel bærsaus lager du ved å halvtine valgfrie bær, mose dem med en stavmikser og smake til med sukrin. Sausen kan anrettes oppå panna cottaen eller i en liten skål ved siden av.

dessert, keto, kosthold, lavkarbo, vekt

0
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomTilbake til butikken