Stoffskifte: Velkommen til den store stoffskiftedagen i Sandvika 27. januar!

Vi presenterer Lille Månes første arrangement om stoffskifte i 2018!

HVA SKAL TIL FOR Å BLI FRISK, eller i første omgang bedre fra symptomene som stoffskiftesykdommer gir?

Få økt kunnskap om stoffskiftet, bli motivert og møt likesinnede!

Hvordan kan du som pasient bli bedre kjent med de ulike alternativene som ligger i medisiner, kostholdsplaner, tilskudd av vitaminer og mineraler – og ikke minst livsstil? Hvordan kan du kommunisere til omverdenen at «nå må jeg faktisk slappe av»?

Stoffskiftedagen i 2018 setter fokus på nye problemstillinger, og har flere foredragsholdere som debuterer.

den store stoffskiftedagen i Sandvika


Forelesere som deler sin kunnskap om stoffskifte med deg! 

Lege Joakim Øien Iversen, fra Senter for livsstilsmedisin på Lysaker utenfor Oslo. Joakim behandler stoffskiftepasienter fra hele landet, og er kjent for å være grundig og se hele pasienten, noe som er grunnlaget for hele hans behandlingspraksis. Her kan du lese mer om Joakim sine tanker for stoffskiftedagen

Ernæringsterapeut Nina Husø, fra Senter for livsstilsmedisin, har utviklet en kostholdsmodell for stoffskiftepasienter. Hva kan gjøre deg verre – men hva kan gjøre deg bedre? Konkrete forslag om bedre mat for bedre energi.

Tina Seltzer har hatt lavt stoffskifte i over 45 år, og fikk senere også diabetes. Så hvordan tok hun grep og deltok aktivt i behandlingen for å bli bedre? Hun deler sin historie og erfaringer med deg. Her kan du lese et kort intervju med Tina

Eva Therese Johansen har i mange år slitt med lavt stoffskifte, men det har likevel ikke gått utover humøret hennes. Hun er en aktiv ung jente fra Lofoten, og vet hvordan man setter skapet på plass. Og det er nettopp en av utfordringene, er det ikke? Det å kunne kommunisere på en skikkelig måte at – «Hei! Jeg er litt sliten … det er rett og slett slik at jeg sliter med stoffskiftet!»

 

Program for dagen

09.00-10.00: Registrering
10.00-11.00: Joakim Øien Iversen – de 2 viktigste medisinske årsakene til at du ikke har blir frisk etter du har fått stoffskiftemedisin
11.00-11.30: Pause
12.00-12.30: Joakim Øien Iversen – oppsummering
12.30-13.00: Fra frustrerende fastlegebesøk til en friskere hverdag, ved Tina Seltzer
13.00-14.20: Lunsj, pause, utstillerbesøk
14.20-14.50: En kostholdsplan for stoffskiftepasienter som fungerer, ved ernæringsterapeut Nina Husø
14.50-15.20: Min stoffskiftereise, fra vanskelig lavt stoffskifte til en hverdag som fungerer, ved Eva Therese Johansen
15.20-16.00: Spørsmål og diskusjon med foredragsholderne ved ulike stands, standsbesøk mm.
Avslutning

Vi har fått en fantastisk hyggelig lunsjpakke med Thon Hotell Oslofjord – varme gryteretter, gluten- og melkefrie, ett vegetarisk alternativ og vintersalat – kr 595 for dagsseminaret og lunsjen (pris for kun billett er kr 445). 

For overnatting:
Kr 1012,-/1215,-

Ref: Stoffskiftedagen
Bestilling direkte til hotellet, tlf. 67556600

Sted: Thon Hotell Oslofjord, Sandvika (åpne i Google Maps). Sandviksveien 184, 1337 SANDVIKA. Det er ca. 10 minutter å gå fra Sandvika stasjon. Det er også stor gratis parkeringsplass på hotellets område.

Tilbakemeldinger fra tidligere deltagere

«Takk for flott gjennomføring av Stoffskiftedagen i Trondheim 30.09.17! Inspirerende foredragsholdere vedr. flere aspekter tilnyttet stoffskifteproblematikken»

«Absolutt verdt å reise 50 mil for!»

«Tusen takk for en god og lærerik dag!»