Hva gjør giftstoffene i maten med helsen vår?

Kan enkelte stoffer forstyrre metabolismen og forårsake overvekt?

Er det riktig å se på demens som diabetes type 3?

Vi nærmer oss sakte, men sikkert den store begivenheten for de som er sultne på mer kunnskap rundt maten vi spiser og hvordan vi kan stå best rustet mot livsstilsykdommer og miljøgifter i maten.

Høstkonferansen setter i år fokus på Alzheimers’ og demens, norsk fiskeindustri, miljøgifter og fremmedstoffer som forstyrrer metabolismen vår, stoffskiftesykdommer og ulike behandlingstrategier, ren mat og optimal bruk av tilskudd – og mye mer!

I år møter du flere nye foredragsholdere – blant annet journalistene fra Morgenbladet og Harvest som har satt søkelys på oppdrettsnæringen gjennom den granskende artikkelserien «Mørke krefter». 

I år har vi også fått til en god avtale med hotellet, slik at vi kan tilby 2-dagers konferanse, med lunsj og forfriskninger til kr 1.345,- Dersom du kun ønsker å komme en av dagene, er prisen kr 795,- Mange utstillere kommer også, med gode messetilbud! 

Tilbakemeldingene har vært klare – i år har vi et skikkelig godt program, og en tredjedel av billettene er allerede solgt. Det gikk fort! Bestill din plass i dag!

VELKOMMEN!

hilsen Jan Mesicek, arrangør og forlagssjef


«Høstkonferansen er kjempefin og årets største konferanse for alle oss som er interesserte i kost og helse … Skal man lære siste nytt om det som er riktig å spise, så må du få med deg denne konferansen»

GUNN-KARIN SAKARIASSEN, ERNÆRINGSTERAPEUT OG NESTLEDER I KOSTREFORM FOR BEDRE HELSE