Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Vi feirer 10 år med uavhengig kunnskap!

Vi feirer 10 år med uavhengig kunnskap!

Noen ganger føles det som at for hvert år som går, flyr det neste året enda raskere forbi. Det kan føles som om vi drukner i unyttig informasjon mens vi tørster etter den gode, nyttige og livsreddende kunnskap. Hvordan skal man forholde seg til lynraske endringer i samfunnet, omveltning av verdensbilder og, ikke minst, den nye og banebrytende forskningen som informerer urforståelsen av hva “god helse” betyr?

LES MER: SLIK BLIR HØSTKONFERANSEN I 2019!

For ti år siden ble tradisjonen skapt og Høstkonferansen fødtes som en møteplass der kostholds- og helseinteresserte fra hele Norge (og Skandinavia) finner sammen for å lære, for å lære bort og for å lete etter svar. Vi ble overlykkelige da den skapte grobunn for fri og åpen debatt, og inspirerte til ny aktivitet rundt om i hele landet. For hvis det er noe vi virkelig står for, er det at det skal være rom for å snakke fritt og åpent om et så viktig tema som kosthold!

Gjennom disse ti årene har vi hatt storheter på besøk fra mange land. Robert Lustig, Zoë Harcombe, Thomas Rode Andersen, Andreas Eenfeldt, Annika Dahlqvist, Sten Sture Skaldeman, Lars-Erik Litsfeldt … og mange andre. Forelesere har aldri sagt nei til å forelese på Høstkonferansen, og vi har hele tiden hatt en klar visjon: dette skal være et samlingssted, vi skal slippe til nye og uerfarne foredragsholdere, vi skal ha bredde i tilnærmingen og invitere forelesere og bidragsytere fra alle leire.

LES MER: SLIK VAR HØSTKONFERANSEN I 2018!

Det har vært litt av en reise! 10 år, flere tusen konferansedeltakere og mange hundre gode, spennende forelesninger. Vi vet at Høstkonferansen har bidratt til å knytte verdifulle kontakter og bånd – enten leger som har fått nye pasienter, tilhørere som har fått med seg sin gamle mor med behov for ny kunnskap eller aktivister.

Jeg som forlagssjef, er stolt av Høstkonferansen. Jeg er evig takknemmelig til alle deltakere som kommer igjen, år etter år, og da skjønner jeg at vi gjør noe veldig riktig. Når vi samler deltakere fra hele landet, hvert eneste fylke, hvert eneste år, ja da har vi skapt noe som verdsettes av besøkende, foredragsholdere, utstillere, sponsorer og ikke minst frivillige.

Vi opplever, vi inspirerer og lar oss inspirere, vi samler en gjeng i Sandvika 19.-20- oktober, en familie av likesinnede som ønsker å gjøre noe for sin egen helse, velvære og sitt eget liv – bli med du også!

Vennlig hilsen
Jan Mesicek, forlagssjef