Spennende arrangementer i regi av Kostreform i november

Det er mye aktivitet i regi av fylkeslagene i Kostreform nå i november. De neste ukene arrangeres det viktige seminarer i Agder, Østfold, Vestfold og Hordaland!

15/11 Temakveld i regi av Kostreform Østfold: Kan man spise seg frisk fra diabetes 2?

Den 15. november arrangerer Kostreform Østfold temakveld med ernæringsterapeut og forfatter Gunn-Karin Sakariassen. Gunn-Karin har jobbet i over tyve år med å forebygge og behandle diabetes gjennom bedre kosthold. Denne kvelden kommer hun til Moss for å gi råd om kosthold som kan gi deg en friskere hverdag. Hva kan du gjøre for å forhindre at du utvikler diabetes? Hvordan kan spise deg «frisk» dersom du allerede har sykdommen?

Arrangementet avholdes i Østfoldkirken (Buen 7, 1528 Moss). Det begynner klokken 19:00 og varer til klokken 21:00. For medlemmer av Kostreform koster arrangementet kroner 150,- og for ikke-medlemmer koster arrangementet kroner 250,-

Les mer og meld deg på temakvelden her: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=218578

15/11 Temakveld i regi av Kostreform Vestfold: Barn med utfordringer, har det noe å si hva de spiser?

Den 15. november inviterer Kostreform Vestfold til temakveld: Barn med utfordringer, har det noe å si hva de spiser? Foredragsholdere er Malin Bruset (kostholdsveileder, ernæringsterapaut og forfatter) og Gro Raugland (pedagog og forfatter).

Malin Bruset: Barnematbibelen. Hvordan gir du barnet ditt den best mulige starten i livet? Hva slags mat trenger barn? Malin har skrevet boken «Barnematbibelen» og vil fortelle om hva barn bør spise for å holde seg friske og glade.

Gro Raugland: Tims historie – fra autisme og ADHD til velfungerende og glad gutt. Gro forteller sin sterke historie om hvordan sønnen Tim gikk
fra alvorlig autisme og ADHD til å bli en velfungerende gutt ved hjelp av kostholdsendringer. Gro har skrevet bøkene «Tim – En mors historie om autisme og ADHD» og  «Tim og Amys matbok».

Arrangementet avholdes i Sandefjord Motor Hotell (Fokserød, ved avkjøringa til Torp flyplass).  Det begynner klokken 18:00 og varer til klokken 21:00. For medlemmer av Kostreform koster arrangementet kroner 140,- og for ikke-medlemmer koster arrangementet kroner 240,-

Les mer og meld deg på temakvelden her: https://www.deltager.no/temakveld_barn_med_utfordringer

16/11 Temakveld i regi av Kostreform Agder: Mat kan gjøre deg frisk

Den 16. november inviterer Kostreform Agder til temamøte: Mat kan gjøre deg frisk. Foredragsholdere denne kvelden er Sofie og Erik Hexeberg!

Mat som medisin v/ Sofie Hexeberg, lege dr. med, kostholdsekspert og forfatter
Sofie Hexeberg vil fortelle om hva lavkarbo er, hvorfor det virker og hvordan man kan praktisere det. Hun vil nevne en rekke sykdommer hun har erfart at dette kosthold har en god effekt på. Sofie Hexeberg ble i 2010 norgeskjent med boka Frisk med lavkarbo – Nytt liv med riktig mat. Den solgte i et utrolig opplag på hele 110 000 bøker og skapte nærmest en folkebevegelse som betrakter lavkarbokosthold som god medisin.

Diabetes type 2 – Spis deg frisk! v/ Erik Hexeberg, lege dr. med og spesialist i indremedisin
Nesten 400.000 nordmenn har diabetes type 2, halvparten vet det ikke. I tillegg hevdes det at nesten 600.000 nordmenn har prediabetes og står i fare for å utvikle diabetes – eller sukkersyke som det het før. Bør personer med sukkersyke spise sukker (=karbohydrater) slik våre helsemyndigheter anbefaler eller er det bedre løsninger?

Arrangementet avholdes i Norsk Luthersk Misjonssamband, NLM (Kristian IV gate 35, Kristiansand).  Det begynner klokken 18:00 og varer til klokken 21:00. For medlemmer av Kostreform koster arrangementet kroner 140,- og for ikke-medlemmer koster arrangementet kroner 240,-

Les mer og meld deg på temakvelden her: https://www.deltager.no/mat_kan_gjore_deg_frisk_agder

25/11 Kostreform Hordaland arrangerer Kostholdskonferansen i Bergen 2017

Den 25. november inviterer Kostreform Hordaland til årets Kostholdskonferanse i Bergen 2017.  Mat kan gjøre deg frisk. Foredragsholdere denne dagen er Sofie Hexeberg,  Erik Hexeberg, Stein Flatrud, Linda Rahbek og Mette-Marit Nordby.

Foredragsholdere har følgende tema:

  • Sofie Hexeberg: Kosthold og autoimmune sykdommer – er det noen sammenheng?
  • Erik Hexeberg: Diabetes type 2 – bruk av mat som medisin
  • Linda Rahbek: Hvordan kan du påvirke genene dine gjennom kost, ernæring og livsstil?
  • Mette-Marit Nordby: Den smarte veien til frisk kropp

Kostholdskonferansen i Bergen 2017 avholdes i Litteraturhuset i Bergen (Østre Skostredet 5-7, 5017 Bergen). Det begynner klokken 10:00 og varer til klokken 16:00. For medlemmer av Kostreform koster arrangementet kroner 400,- og for ikke-medlemmer koster arrangementet kroner 550,-

Les mer og meld deg på temakvelden her: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=213481