Bekkestua bibliotek tirsdag 11. desember. NB! Begrenset antall plasser.

Vil du gjøre ditt for å unngå demens?

SJELDEN ANLEDNING – INVESTER EN DESEMBERKVELD I DEG SELV!

HVA VET DU EGENTLIG OM DEMENS? Demens og Alzheimers sykdom øker i befolkningen, og symptomene kommer ofte snikende. Hva kan man se på blodprøver, og når må varsellampene begynne å blinke? Iver Mysterud, en av redaktørene i Helsemagasinet, foreleser på Bekkestua bibliotek tirsdag 11. desember – årets siste arrangement for deg som er litt mer opptatt og engasjert i utfordringer rundt egen helse. Velkommen!

Av redaksjonen

Iver Mysterud er biolog, og forfatter av flere bøker, seneste er «Håp ved demens og Alzheimers sykdom – hva alle bør vite». Boken har fått en usedvanlig varm mottakelse blant @Forlaget Lille Månes lesere, og er utvilsomt en av våre viktigste utgivelser på mange år.

 

Boken Alzheimer – hva alle bør vite er en viktig håndbok som gir konkrete råd i forebygging og behandling, samtidig som den også belyser hvilke årsaker som ligger til grunn og hvordan sykdommen utvikler seg.

Iver Mysterud gjør et dypdykk i et tema som blir stadig mer aktuelt: Alzheimer og andre former for demens. En meget viktig bok fra Forlaget Lille Måne

På vår årlige store konferanse i Sandvika var Iver Mysteruds forelesning om demens, blant de desidert mest populære. Du kan se hele konferansen her i samarbeid med Tunsberg medisinske skole.

Tirsdag 11. desember får du anledning til å bli opplyst rundt dette viktige, og litt såre temaet – demens er jo noe vi aller helst holder litt «tett», men det er det ingen grunn til. Det finnes tiltak du kan iverksette selv, og disse vil vi belyse på Bekkestua bibliotek – tirsdag 11.12 kl. 18.00.

Du kjenner helt sikkert noen som er interessert i å være «føre var» når det kommer til demens. Du vil sikkert være «føre var», eller hva? Og Iver Mysteruds foredrag gir deg en verktøykasse full av virkemidler, som neppe fastlegen din kjenner til. Det blir foredrag, spørsmål og svar og mulighet for menings- og erfaringsutveksling.

NB! Det er begrenset antall plasser på Bekkestua bibliotek! Ikke vent for lenge. 

Vi anbefaler på det sterkeste at man bestiller på forhånd. Du gjør det fort og enkelt her. Din ordrebekreftelse som du mottar på epost, er din billett.

Kr 295,- per billett – bestill her.

For mediahenvendelser og spørsmål fra pressen:
vennligst ta kontakt med iver@vof.no

Forlagssjef: Jan Mesicek (forlegger@lillemane.no) kan også bistå.

Dette er en sjelden anledning – velkommen til @Bekkestua bibliotek. Det er rikelig med parkering på området, og biblioteket ligger kun 2-3 minutters gange fra t-banestasjonen/bussterminalen på Bekkestua. Ta med deg en venn eller to – kanskje vil de takke deg hjerteligst om et par år.

Dersom du ikke har anledning til å komme kan du kjøpe boken her (ebok/papir), og se foredraget til Iver fra Høstkonferansen her.

(Dette blir selvsagt et mer omfattende foredrag, hvor vi utelukkende har dette på dagsorden – ingenting annet.)

Dette er og blir en sjelden anledning til å en forelesningskveld med Iver Mysterud, og ingen andre. Du vil komme til ordet og få svar på dine spørsmål. Vi har satt av tid til menings- og erfaringsutveksling.

Forlaget Lille Måne gleder seg til denne foredragskvelden på Bekkestua bibliotek.

VELKOMMEN!  Kr 295,- per billett – bestill her.