Vitamindagen 2019

 

Vitamindagen 2019 på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika var godt besøkt og det var mange som lærte mye nytt om hva de kan gjøre med sin egen helse. Under finner du presentasjonene. Vil du se alle foredragene? HER – i full HD!

Husk å kjøpe billett før 1.3!

Noen av våre aller beste forelesere på Vitamindagen – 23. mars.

Bør du ta tilskudd?

De 7 beste grunnene til at tilskudd kan være nyttig og hvorfor ingen anbefaler deg å ta tilskudd.
Dag Viljen Poleszynski, ernæringsfysiolog og redaktør i Helsemagasinet

Jodmangel – et folkehelseproblem. Hvordan kan du bruke jod til din fordel?

Jodmangel er et folkehelseproblem som ikke blir tatt på alvor. Tilskudd er et alternativ som ikke snakkes om og mange er usikre på hvordan de skal forholde seg til det. Lær hvordan du kan bruke jod til din fordel og hvilke andre næringsstoffer du må ta hensyn til.
Joakim Iversen, lege

Sol, D-vitamin og helse

Ny forskning på D-vitamin og svar på kritiske røster som hevder vi tar for mye D-vitamintilskudd.
Johan Moan, professor.

Erfaringer med bruk av tilskudd i klinisk praksis i USA sammenliknet med Norge

Tilskudd er et verktøy i naturopaters verktøykasser som åpner for mange terapeutiske muligheter – hva kan man få til uten norske begrensninger?
Oddveig Myhre er N.M.D. og har praksis i Skien. Tidligere hadde hun praksis i USA. Hun forteller om virkemidler hun hadde i USA, som er vanskelig tilgjengelige i Norge.

Livsstilsykdommer og «mat» som ødelegger tarmens mikrobielle økosystem: Den ernæringsfaglige ´ekspertisen´ har sovet i timen – altfor lenge

Jan Raa

Marius Blomstervik, MSM Norge. Marius er en av dem som tar opp kampen for å få flere tilskuddspreparater lovlig godkjent i Norge.