Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Om Forlaget Lille Måne

Forlaget Lille Måne fyller 20 år!

Forlaget Lille Måne ble etablert høsten 2004, og vi har siden oppstarten gitt ut gripende, underholdende og tankevekkende bøker. Alle bøkene har som fellestrekk at de appellerer til det tenkende og følende mennesket. I 2009 fant vi vår nisje i kostholdslitteratur, og det er LCHF, paleo og keto, som vi fokuserer på. Det er spennende å jobbe med kostholds- og helsebøker, for her skjer det nye oppdagelser hele tiden og engasjementet er stort med til tider høy temperatur!

I juli 2022 satt Lille Måne det som trolig er en norsk rekord da våre samarbeidspartnere i Fett & Forstand signerte hele 1.201. forhåndsbestilte eksemplarer av boken Fett & Forstands favoritter.

Forlaget utgir også underholdningsbøker og debattbøker.

Vi er åpne for å høre om din ide! Men ring oss gjerne først for å presentere hva du har på tegnebrettet.

Bokbransjen er inne i en periode med store omveltninger, og viktigheten av kontinuerlig å forbedre og fornye seg, er blitt svært tydeliggjort. Det kommer stadig nye teknologier, produkter, markedsføringskanaler og utgivelsesplattformer. Vi ønsker å være en bedrift som møter slike forandringer proaktivt. Det betyr at vi tør å være med på å utvikle bransjen i en positiv retning.

Årlig arrangerer vi små og store konferanser over hele landet. For oss er det viktig at forfatterne får møte leserne!

Følg konferansesiden vår, Høstkonferansen på Facebook, for siste nytt om konferanser og aktiviteter. Forlagets Facebookside gir deg også fortløpende informasjon om bøkene våre, og hva som skjer rundt våre forfattere.

«Kildens utspring gjorde et sterkt inntrykk som tenåring.»

«Sten Sture Skaldeman er jo bare fantastisk underholdende å lese.»

Jan Mesicek etablerte Forlaget Lille Måne i 2004. I tillegg til å være hovedeier, grunnlegger og forlegger av Forlaget Lille Måne, har han også etablert Little Moon Publishing Ltd. i London. Jan startet sin egen sportsavis for Bærum Sportsklubb mens han fremdeles gikk i lille skolegård. Senere var han med å starte bydelsavisen Liberalisten i Oslo, har jobbet med lokalradio og med lokalpolitikk. Tidligere var han nordisk markedssjef i Bazar Forlag, forlagssjef i Hilt & Hansteen og salgssjef i Ex Libris forlag. – Det var på tide å starte noe selv, og det har nok hele tiden vært meningen, sier han. Forlaget markerte seg raskt som en liten, men spenstig aktør i en ganske «satt» bransje.

JAN MESICEK

/ Grunnlegger & Daglig leder
FORLAGET LILLE MÅNE AS

Org. NO 988567493 MVA

Telefon

Telefon: (+47) 22 43 10 70
Mobil: (+47) 93 00 99 22

E-post

forlegger@lillemane.no

Referanser

Lesernes tilbakemeldinger

«Jeg har vært på min første Høstkonferanse og er imponert over store «Lille måne» som samler så dyktige og inspirerende foredragsholdere for oss – i tillegg til alt vi har fått lære fra utstillerne. Måtte Terje Toftenes’ ønskeliste bli en realitet! Tusen takk for årets konferanse og for et rikt bokutvalg.»

– Anne Hulbækdal

«De leverer bøker utenfor mainstream. De beste bøkene jeg har i hylla har jeg funnet her. Anna Hallen sine kokebøker, diverse andre helsefremmende bøker i mange sjangre og kategorier. Elsker seminarene og arrangementene de holder gjennom året. Vi trenger forlag som dette»

– Henriette

«Dyktige fagfolk innen sakprosa. Godt utvalg i liten nisje! Terningkast 6.»

– Anne Hulbækdal

«Tankevekkende bok 👌 Anbefales virkelig å lese for oss med for mye tanker og for lite tilstedeværelse 🤩»

– Kirsten (om Meditasjoner for dyp avspenning)

Partnere

cropped-cluna-logo-kvadrat

SanOmega-logo