Praktisk informasjon om Høstkonferansen 2022
Høstkonferansen 2022
Programmet for Høstkonferansen 2022 er nå på plass, og vi gleder oss veldig til å dele to spennende og lærerike dager med dere, 8. til 9. oktober! Her har vi samlet det du trenger av praktisk info om konferansen.
Billetter
Det er ulike billettyper for Høstkonferansen: dagsbillett lørdag, dagsbillett søndag og helgepasset som inkluderer begge av konferansens to dager.
Utover dette arrangerer vi også et bokbad med Fett & Forstand på søndag, før det vil serveres en nydelig middag basert på oppskrifter fra deres nye bok Fett & Forstands favoritter. Arrangementet med Fett & Forstand inngår ikke i dagsbillettene eller helgepasset, og må kjøpes separat.
I år kan du også strømme konferansens mange foredrag gjennom nettsiden til vår samarbeidspartner Tunsberg Medisinske Skole. Mer informasjon om den digitale konferansen finner du ved å trykke her.
Nyoppussede hotellokaler og overnatting
Høstkonferansen 2022 vil finne sted på Thon Hotel Oslofjord, i deres nyoppussede konferanserom. Adressen til hotellet er Sandviksveien 184, Sandvika Oslo. Om du vil ringe til hotellet, kan du nå dem på telefonnummeret: 67 55 66 00
Vi har fått i stand en god avtale med hotellet, og kan derfor tilby dere disse overnattingsalternativene:
Enkeltrom: 995,- avtalepris
Dobbeltrom: 1195,- avtalepris
Transport
Det er enkelt å komme seg til hotellet, som har en tydelig avkjørsel fra E18, om du kommer kjørende fra enten øst eller vest. Hotellet har rikelig med parkeringsplasser.
For dere ankommende med tog, ligger Sandvika togstasjon en fem-minutters rusletur unna hotellet, som også er lett å finne frem til.
Flytoget fra Gardemoen kjører også direkte til Sandvika stasjon, og fra flyplassen kan du enkelt ankomme innen i underkant av én time.
Servering og allergener
Når det gjelder matservering, inngår lunsj i prisen. Det inngår lunsj begge dagene for dere med helgebillet, og lunsj den gjeldende dagene for dere som har bestilt billlett til én av dagene.
Lunsjen vil serveres som buffet, basert på oppskrifter fra Lille Månes forfattere og samarbeidspartene.
Lunsjen vil selvsagt være lavkarbo- og keto-basert, samt gluten- og melkefri.
«Korftattet» program for konferansen
Lørdag 8. oktober:
09:15 – 10:00: Ola Hedstein – Gründer Rethink Food – Om matsystemer: folk, klima og økonomi
10:00 – 10:20: Niklas Fjeldberg, kampanjeleder i ANIMA – Probeleme med turbokyllinger
10:20 – 10:40: Spørsmål & svar – Ola Hedstein og Niklas Fjeldberg
10:40 – 11:00: Pause
11:00 – 11:20: Camille Sæbjørnsen (Norsk Gardsost) – “Slik ble Norge ostelandet”
11:20 – 11:45: Trond Vilhelm Lund (Rørors meieriene) «Når de små utfordrer de store»
11:45 – 12:00: Pause
12:00 – 12:40: Dennis Asbjørnsen @spiselighage – “Min kjøkkenhage: dyrk din egen mat!”
12:40 – 14:00: Lunsj
14:00 – 14:30: HIMA Seafood – En mer human, klimavennlig oppdrettsnæring
14:30 – 15:15: Andreas Dønåsen, fysioterapeut – “Hvordan sy det hele sammen?”
15:15 – 15:30: Pause
15:30 – 16:00: Bianca Olsson, forfatter – Slik lykkes du med keto
16:00 – 16:30: Bringebærlandet – Smaksprøver etc.
Søndag 9. oktober:
09:00: Dørene åpnes/Registrering. Utstillerområdet er åpent.
09:30 – 10:15: Terje Toftenes, forfatter – Hva vi kan lære av mikroorganismer
10:15 – 10:45: Inge Lindseth, ernæringsfysiolog – Hvordan bruke offisielle ernæringsråd
11:00 – 11:45: Dr. Viviann Veum – “Kolesterol – gammel forskning utfordres.”
11:45 – 12:00: PAUSE
12:00 – 12:45: Nickolai Damgaard – Biohacking for optimal helse
12:45 – 14:00: Lunsj
14:00 -14:45: HOVEDGJEST Professor Peter Gøtzche
“Hvorfor er legemidler den tredjehyppigste dødsårsaken, og hva kan vi selv gjøre for å unngå å dø på grunn av medikamenter? Hva får vi ikke vite om medisinene som utvikles?”
14:45 – 14:55: Pause/Benstrekk
15:00 – 15:30: Peter Gøtzche, del 2
15:30 – 16:00: Diskusjon
16:00 – 16:30: Avslutning