Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Har du stoffskiftet i balanse? Om stoffskifte på årets kongress

Velkommen til årets store kongress 14.-15. oktober i Drammen!

Har du balanse i stoffskiftet? Mangel på energi? Vil du ha påfyll i praktisk informasjon på hvordan du kan få et bedre stoffskifte, fordøyelse og forbrenning? Lille Måne arrangerer i år Høstkonferansen sammen med Tunsberg medisinske skole, hvor stoffskiftefunksjonen får mye oppmerksomhet.

Hovedtemaet i år er nemlig hvordan bremse aldringsprosesser i kroppen. Superrelevant for alle som vil ha et stoffskifte i balanse. Se foredragene på din TV hjemme – når det passer deg, direkte og med tilgang i 3 måneder. Les mer om kongressen og programmet her.

FOREDRAGENE STARTER LØRDAG 14. OKTOBER

09:15: Jens Veiersted: Anti-aging (hvordan du kan holde deg frisk lengst mulig?)
Du kan begynne å jobbe med anti-aging alt i 30-årene for å holde kroppen og sinnet ung lengst mulig. For å sikre en lang og frisk alderdom, må vi ta grep som reduserer aldringshastigheten, opprettholder fysisk og psykisk helse, og kanskje reverserer skader som har skjedd.

10:00: Hvordan hjelpe pasienter med histaminintoleranse? – Sofie Hexeberg
Hva er symptomene på histaminintoleranse, og hvordan kan du teste dette og hvilke dietter kan hjelpe?

11:00: MAGE/TARM: Dr Frank Hilpüsch Spennende resultater fra forskning på IBS og IBD. Nye behandlingsmetoder er lovende.

12:10: BEHANDLING AV LAVT STOFFSKIFTE Steinar Kroksæter og Thomas Skog
Mange med lavt stoffskifte kommer til oss og tror og håper at en justering på medisinen er det som skal løse problemene deres. Vår erfaring er at medisinjustering alene sjelden løser problemet tilfredsstillende på sikt. Vår ambisjon er å få kroppen som helhet, og stoffskiftet spesielt, til å bli i stand til å regulere seg selv igjen, så adekvat som det er premisser for. … flere andre foredrag på lørdag er relevante for stoffskiftet, se tunmed.no etc. husk src kode

Søndag 15. oktober

09.30: Hvordan bruke kontinuerlig blodsukkermåler (CGM), og hvilke nytteverdi har vi av dette?
Bedre målinger med kontinuerlig blodsukkermåling Metabolsk syndrom og høyt blodsukker er særlig ugunstig for alle med stoffskiftesykdommer. Svingninger i blodsukker gir symptomer som slitenhet og hjernetåke. Høres det kjent ut? Ved lege Torkil Færø og lege Erik Hexeberg

12.15: Er kroppen din full av miljøgifter?
Naturmedisinsk lege Oddveig Myhre – miljøgifter i kroppen Oddveig Myhre jobber spesielt med stoffskiftet og driver klinikk i Skien. Hun er godt kjent for alle som har deltatt på noen av Lille Månes stoffskifte-seminarer tidligere, og en svært populær foredragsholder!

… se hele programmet på tunmed.no osv Følg gjerne Stoffskiftedagen på Facebook, så får du informasjon om hva som skjer med Lille Månes arrangementer!