1-3 dagers leveringstid     Betal med Vipps eller VISA

Kikertfalafel fra boken Airfryer for alle

Disse mildt krydrede falafelene smaker perfekt sammen med pitabrød, salat og et par skjeer tzatziki.

Ingredienser – 2 PORSJONER
400 g kikerter, avrente og skyllet 3 ss hakket, frisk koriander
1 stort fedd hvitløk, hakket
saft av ½ sitron
1 ts malt spisskummen
1 ts røkt, malt paprika
1 ts salt
2 ts olivenolje (pluss ekstra til
pensling)
½ ts rød chili eller chiliflak

Fremgangsmetode
Ha alle ingrediensene, bortsett fra chilien/chiliflakene, i en kjøkken maskin.
Del blandingen i 6 like store deler og form dem til kaker.
Forvarm airfryeren til 180 °C.
Pensle hver falafel med litt ekstra olivenolje og dryss over chiliflak eller litt chilipulver.
Plasser falafelene i airfryeren og la dem stå der i 7 minutter, eller til de akkurat er blitt brune på toppen.
Ta dem forsiktig ut av airfryeren og server.

Oppskriften er hentet fra Lille Månes nye bok Airfryer for alle, les mer om den her.

airfryer

Frakt kun kr 39,-     1-3 dagers leveringstid     Betal med Vipps eller VISA
Kontakt

Forlaget Lille Måne AS
Org. NO 988567493 MVA

forlegger@lillemane.no

(+47) 22 43 10 70

Bestselger

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Shopping Norge

0
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomTilbake til butikken