Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Her hører du lydbøkene fra Lille Måne

Lille Månes lydbøker er tilgjengelige hos en rekke strømmetjenester, men med alle leverandørene som finnes nå kan det være vanskelig å orientere seg. Her har vi laget en oversikt over lydbøkene våre, med en kort presentasjon og hvor du kan lytte til dem. Flere av strømmetjenestene tilbyr gratis prøveperioder, så du kan finne frem til din favoritt.

Lev her og nå – guidede meditasjoner for indre ro

Tenker du på hva morgendagen bringer eller er du fanget i fortiden? Verden er den samme som da vi var barn, den er full av fantastiske ting, ta deg tid til å se deg rundt og oppdage alt på nytt. Vær mer til stede i livet ditt og få mer ut av det.

Lydboken hører du hos:
Fabel
BookBeat
Storytel
Nextory

«Elsker de to første delene og at det er samme oppleser. Hører på denne hver dag.» – lytteromtale fra Storytel.no

Kunsten å være snill – om kraften i gode gjerninger

Hva betyr det å være snill? Hva legger vi i begrepet i moderne tid, og hvordan kan vi alle bli snillere og bedre menneske?
I denne boken forklarer Einhorn hvordan det å være et godt menneske kan gjøre oss lykkeligere, rikere og mer suksessfulle.
Dette er en personlig og filosofisk bok, som viser at jo mer godhet du gir, jo mer vil du få tilbake.

Lydboken hører du hos:
Fabel
BookBeat
Storytel
Nextory
Podimo

«God bok! Svært tankevekkende! Inspirerende! Godt innlest!!» lytteromtale fra Storytel

Kjærlighetens kunst – indiansk visdom for et rikere liv

Maktkamp kan gradvis ødelegge de fleste forhold, ikke bare med en partner. Hvorfor ikke la kampene ligge? Ved å i større grad akseptere, godta og tilgi deg selv og andre, kan du gjenvinne frihet og gleden – som er avgjørende for alle forhold og relasjoner. Ta don Miguel Ruiz’ kloke budskap med deg – det er en vakker tekst, med et hjertelig varmt budskap. Indiansk livsvisdom, som vår tid kanskje trenger mer enn noen gang?

Hør lydboken her:
Fabel
Bookbeat
Storytel
Nextory
Podimo

De fire leveregler – en praktisk lære i personlig forandring

I denne kjente og kjære klassikeren viser Ruiz hvordan mennesket begrenser seg selv. Bokens fire leveregler lærer oss å ha et bedre forhold til sannhet, selvet og kjærligheten. Den gir hjelp til å finne veien bort fra indre blindveier og utilfredshet.
Dette er en tankevekkende bok. Den holder lytterens oppmerksomhet hele veien gjennom, mens den lærer oss at vi må elske oss selv før vi kan klare å elske andre.
Hør lydboken hos:
Fabel
BookBeat
Storytel
Nextory

Kunnskapens stemme – en veiviser til indre
Mennesker er ofte ofre for sin negative indre stemme, som stilner og hindrer oss fra å realisere vårt autentiske vesen. Ruiz forklarer hvordan vi stilner negativiteten og bringer tilbake det gode og velmenende.
Lydboken viser at livet er hva hvert menneske gjør det til; hvis vi tror på vår egen stemme, får vi en kraft som kan stilne det negative.
Hør lyden hos:
Fabel
BookBeat
Storytel
Nextory
Podimo

Suksessens sju åndslover
Denne boken avliver myten om at suksess er resultatet av hardt arbeid, detaljerte planer eller store ambisjoner. Når vi forstår vår sanne natur og lærer å leve i harmoni med naturlovene, vil følelsen av velvære, god helse, harmoniske forhold, energi, livsglede og materiell overflod komme av seg selv.
Du får verktøy du kan ta i bruk med en gang – og du kan alltids komme tilbake til den for å repetere. «Østlig visdom» har det med å gi nye perspektiver hver gang du åpner deg for budskapene dens.
Lytt her:
Fabel
BookBeat
Storytel
Nextory

«En fin fortelling til vårt indre og for lykke» – lytteromtale fra Nextory