Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Høstkonferansen 2022 – Ola Hedstein

Høstkonferansen 2022

Det skjer mye nytt og spennende innen norsk mat – dessverre forblir likevel enkelte ting det samme: skadelig fôr og medisiner til dyrene fører til billig mat, og større inntekt for kjedene. Ola Hedstein har lenge kjempet imot utviklingen, og bruker sin ekspertise til å kjempe frem endringer!
Om Ola

Ola Hedstein har 35 års erfaring fra den norske matbransjen og en master i husdyrvitenskap fra NMBU. Gjennom 17 år i Gilde hadde han ansvar for mattrygghet, kvalitetssikring, krisehåndtering, og var direktør for matpolitikk. Han har vært spesialrådgiver for Landbruks- og matdepartementet for prosjekter innen sporbarhet og matmakt, og i et år var han direktør for Stiftelsen Norsk Mat. Under hans åtteårige-ledelse ble Norsk Landbrukssamvirke løftet fra å være en intern innrettet organisasjon til å bli en synlig interesseorganisasjon.

Etter denne imponerende bakgrunnen Grunnla Rethink Food i 2021 – et påvirkningselskap med målet: Bærekraftig matproduksjon må lønne seg!

 
Lørdag 8. oktober: Maten vil skape helseskader så lenge det lønner seg å produsere det vi ikke bør spise. Hva kan vi gjøre?

Utfordringene står i kø, og på Høstkonferansen i år vil vi forsøke å presentere noen ideer til løsninger. Ola Hedstein bidrar med sin store kunnskap og gode foreleseteknikk. Han vil gi oss et «kræsjkurs» i bærekraft, og vise at måten vi driver matproduksjon direkte påvirker oss mennesker, og ikke bare klima.

Dette vil Hedstein gjøre ved å presentere 10 prinsipper for et velfungerende matssystem. Han vil også stille flere spørsmål, som: Hvorfor er det lønnsomt å fôre dyr med medisin og spre gift på maten?

Det er første gangen Ola Hedstein vil forelese for oss på Høstkonferansen. Han åpner faktisk årets konferanse med sitt foredrag på lørdagen, og blir etterfulgt av en rekke andre forelesere som vil lære oss om mat og dets sammenheng med velvære, helse og bærekraft.

Her kan du se programmet og kjøpe din billett til lørdagen, søndagen eller hele helgen: https://zhlnffyoh7.wpdns.site/konferans-2022-host/

https://www.youtube.com/watch?v=OIuaj0ZBFew

bærekraft, Høstkonferansen 2022, klima, mat